Kinek fontos a hívás szűrés?
Sziasztok!
Gondolom nem én vagyok az egyedüli,akit zavar,ha "ismeretlen", vagy "magán telefonszám" jelenik meg a mobil kijelzőjén.Jól nevelt polgárként,minden hívást fogadok,de: most már elég a sok bujkálókból és a magukat felvállalni nem akaró "ügynökökből",akik az én pénzemet szeretnék elkölteni ilyen-olyan termékvásárlásra, vagy hasonló csalásokra.
Milyen egyszerű lenne,ha a mobilomat be tudnám állítani úgy,hogy a titkos számmal zaklatókat startból kinyomja!
Tudom,hogy létezik ilyen készülék,de nem sok.Tippeket várok tőletek konkrét típus(ok)ra,mert ilyen telot szeretnék venni magamnak.
legtöbb samsungon be lehet állítani 10 számot ilyenre, Symbian-os rendszerre pedig ismerek is (és használok is) ilyen programot. Gyönyörűen megy, privát számot is meg lehet adni, illetve adott számokat is. Ugyanígy jár el SMS-ekkel. Beállítható az is, hogy csak bizonyos számokat fogadjon, a többit utasítsa el. Természetesen a blokkolt hívásokról, és SMS-ekről naplót vezet.
Konkrét telefon, amin használom, Nokia 5800, program neve pedig Easy Reject (nokiaprogramok.hu-n fent van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!