Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri megvanni a...

Szerintetek megéri megvanni a HTC Wildfire nevű telefont?

Figyelt kérdés

[link] ez lenne az.

Olvastam róla a tesztet de igazából nem lettem okosabb, a vétellel kapcsolatban, ami engem zavar hogy a tesztben írták hogy a procija 2 éves, és a kijelzőnek alacsony a felbontása. De szerintem a kijelző felbontása nem zavarna (240x320 pixel) végül is gondolom nem olyan ronda. A másik hogy picit akad rajta az andorid ahogy a videókban láttam ez nem zavarna annyira, vagy ez videóban nem jön át? Az utolsó pedig hogy angol nyelvű? Mert ahogy látom nincs magyar nyelvű, szerintem eltudnék boldogulni bár nem tudom profi szinten az angolt. Ez nem okozhat gondokat a kezelésben? Bocsi előre is a sok kérdésért :( A válaszokat előre is köszönöm! :)

2011. márc. 7. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

válasz: határozott NEM!

Már maga a név hogy cseng ha megkérdezik milyen telód van? Erre te HTC.. Azt se fogják tudni mit zagyválsz össze. Bezzeg ha azt mondod: Nokia, és abból is a legújabb, akkor majd felnéznek Rád! Pláne ha előveszed, elolvadnak a barátok/ismerősök irigységükben!

2011. márc. 7. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
a HTC nagyon jó márka es egyre tobben ismerik!szerintem vedd meg
2011. márc. 7. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

19.04-es most már lassan mintha önmagadat parodizálnád. De k*rva unalmas már, leállhatsz.

A kérdésre válaszolva, a kijelző felbontásával nem is az a baj, hogy ronda (fogdostam már Wildfire-t, elviselhető), inkább, hogy jó pár alkalmazás nem támogatja ezt a felbontást.

HTC pedig nagyon is jó márka, azért ismerik kevesebben, mert elsősorban PDA-kat gyártott, nem sima telefonokat. De HTC=minőség. Vegyél Herot, Legendet, Gratiat, ha az alsóbb kategóriában keresgélsz.

2011. márc. 7. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsóét! Akkor még jobban utánanézek a dolgoknak, megnézem ezeknek a tesztjét amit írtál! :)
2011. márc. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!