Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A zte blade telefon csak az...

A zte blade telefon csak az elején olyan jó vagy sokáig bírja a gyűrődést?

Figyelt kérdés
Nekem olyan nem kell ami jo de csak 1 évig. Légyszi olyan irjon akinek ilyen van és már régebb óta.
2011. márc. 7. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés. 4 hónapja jelent meg, nincs olyan, akinek 1 éve lenne. Különben is 2 év garancia van rá, nincs miért aggódni.
2011. márc. 7. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. márc. 7. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Magánvélemény, de nekem ingyen sem kellene kínai telefon.

Mivel a telefonom munkaeszköz és telefonálásra használom, a megbízhatóság az első. Ezért van 6 éves Nokiám, ami nem androidos, symbianos, etc, viszont működik, nem fagy és hibátlan.

Majd ha a plázában akarok "frenkyzni" akkor veszek egy ájfont....

2011. márc. 8. 02:12
 4/7 anonim ***** válasza:

A régi Nokiákkal semmi baj, le a kalappal a 3310 előtt, dédmamámat a mai napig kiszolgálja. De új Nokia, ne adj isten ájfón soha nem kéne. Az ára igen, veszel egy Bladet, és marad 100+ ezred. Leszarom, hogy a plázában mit gondolnak rólam, egyrészt nem megyek oda, másrészt tudom, hogy jobban kiszolgál, mint a zsúrpubikat az ájfón.

És nincs baj azzal, hogy kínai. A 3 éves SonyEricssonom is kínai. Meg a 6 éves is. Mind tökéletes. A Bladem is.

2011. márc. 8. 03:50
 5/7 anonim ***** válasza:
A ZTE hiába kínai a világ egyik legnagyobb telekommunikációs cége, bár telefont nem adtak ki saját néven, és nem is gyártottak, csak terveket adtak el... Amúgy egy-két évig biztos bírja, csak vigyázz rá, szerintem pont az egy-két éves kategória ehet, bár ha vigyázol rá, ROM-ot nem cserélsz stb, akkor 3-4 évig kibír(hat)ja. Amúgy egy Nokia E51 stílús szerintem, vagyis az a kategória, csak nem olyan tartós+a tapizós kijelző nem könnyen kezelhető... Én most kaptam egyet, kb mindent tud, csak a flash nem megy rajta, de youtube stb fut annyi meg elég....
2011. márc. 29. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

"Ha romot nem cserélsz, 3-4 év..." Ez hogy függ össze? Én 1 hónapig se bírtam a gyári rommal, a mostani 2.2-höz képest használhatatlan volt úgy a telefon.

Továbbra is azt mondom, hogy bírja, bár azóta történtek változások rajta. Lekerült a kabát, kabátzsebből átkerült a nadrágzsebbe, megkarcolódott a kijelzője. És időközben lett 2 pixelhiba, de csak fekete képernyőnél látszik.

2011. márc. 30. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat cserélgeted, frissíted elromolhat a belső memória, legalábbis én így tudom.
2011. márc. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!