A zte blade telefon csak az elején olyan jó vagy sokáig bírja a gyűrődést?
Magánvélemény, de nekem ingyen sem kellene kínai telefon.
Mivel a telefonom munkaeszköz és telefonálásra használom, a megbízhatóság az első. Ezért van 6 éves Nokiám, ami nem androidos, symbianos, etc, viszont működik, nem fagy és hibátlan.
Majd ha a plázában akarok "frenkyzni" akkor veszek egy ájfont....
A régi Nokiákkal semmi baj, le a kalappal a 3310 előtt, dédmamámat a mai napig kiszolgálja. De új Nokia, ne adj isten ájfón soha nem kéne. Az ára igen, veszel egy Bladet, és marad 100+ ezred. Leszarom, hogy a plázában mit gondolnak rólam, egyrészt nem megyek oda, másrészt tudom, hogy jobban kiszolgál, mint a zsúrpubikat az ájfón.
És nincs baj azzal, hogy kínai. A 3 éves SonyEricssonom is kínai. Meg a 6 éves is. Mind tökéletes. A Bladem is.
"Ha romot nem cserélsz, 3-4 év..." Ez hogy függ össze? Én 1 hónapig se bírtam a gyári rommal, a mostani 2.2-höz képest használhatatlan volt úgy a telefon.
Továbbra is azt mondom, hogy bírja, bár azóta történtek változások rajta. Lekerült a kabát, kabátzsebből átkerült a nadrágzsebbe, megkarcolódott a kijelzője. És időközben lett 2 pixelhiba, de csak fekete képernyőnél látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!