Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék egy új telefont...

Szeretnék egy új telefont venni, na de melyiket?

Figyelt kérdés

sony ericsson mindegyik:-w595

-yendo

-vagy spiro

melyik éri meg legjobban tapasztalatotok szerint melyik a legjobb?

2011. márc. 6. 20:40
 1/5 anonim válasza:
Szerintem a yendo-t válaszd van rajta android gyorsabb mind a másik 2-ö és sztem jobban is fogod élvezni!
2011. márc. 6. 21:24
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem Spiro-m van, igazából nagyon meg vagyok vele elégedve, csak...

- nem lehet kikapcsolni különben a szám láthatósága visszaállítódik hálózati alapértelmezetté

- néha elcsúszik a memóriakártyája és ezért újra be kell tenni

- nem töltődik fel teljesen 100%-ra (bár lehet hogy csak az enyém hibás)

Az 595-öt is ismerem, azzal nincs semmi bajom, jó telefon csak kicsit a képernyője.

2011. márc. 7. 12:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a jó kis válaszokat nekem is a yendo tetszik legjobban, csak a belső memória 5MB és az kicsit kicsi nem?
2011. márc. 7. 14:34
 4/5 anonim válasza:
Jaj bocsi félre informáltalak nincs rajta android és nagyon lassú!!! ilyen árban van az X8-as nézd meg azt az gyorsabb nagyobb több a memóriája és szinte ugyan így néz ki!
2011. márc. 7. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Apám meglepett egy x8-assal :D nagyon örülök neki és gyors is szép is mi kell még? :D
2011. márc. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!