LÉtezik itt olyan fiu vagy lány, akinek van telefonja, de még a saját számát sem tudja és (szinte) mindig némán van neki?
Figyelt kérdés
ez kész..:D2011. márc. 6. 15:38
1/16 anonim válasza:
én tudom a számomat, de suliba nem szoktam vinni
15L
2/16 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok. A saját számom is el van mentve mert gözöm sincs h mi, és nemitva van egesz nap mert melo+suli mellett nem csöröghet.
3/16 anonim válasza:
Jelen! Én ilyen vagyok. És lány.
Mindig némán vagyok, és szinte sosem tudom fejből a tel.számomat , de ha elkezdik mondani az elejét rögtön eszembe jut. Talán azért mert már nem érdekel annyira a telefon, mint régen.
4/16 anonim válasza:
Én most csak azért nem tudom fejből a számom, mert pár napja kaptam vettem új számot!
6/16 anonim válasza:
Kaptam új mobot, és vettem bele új számot! Bocsi, elírtam! :)
7/16 anonim válasza:
Igen van. Utálok telefonálni. Ha nagyon muszály, akkor használom csak.
Ha nincs is lenémítva, vagy nincs nálam vagy nem hallom. De aki hív, azt általában visszahívom.
8/16 anonim válasza:
Nekem a memóriám jó, mert egy csomó számot tudok fejből (a sajátomat is). Csak rezgőn szokott lenni. 15/L
9/16 anonim válasza:
1000 éve ugyan az a számom, szóval mostmár megy... és mindig néma vagyok. Pedig sok időt töltöttem el azzal, hogy vágtam magamnak csengőhangot. Ez van.
23F
10/16 anonim válasza:
Tudom a tel. számom, de mindíg rezgőre van állítva a telefon. Mellesleg nem érdekel, ha ezt valaki(pl te, kérdező) gáznak tartja !!!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!