Mi lehet a baj a telefonommal?
Ma akartam szoftvert frissíteni a Nokia 5310-esemen de mikor frissítette a gép megfagyott és újra kellet indítani a számítógépet.
Utána mikor bekapcsoltuk a gépet a telefont nem akarja megtalálni meg mikor beakartam kapcsolni a telefont utána csak villant egyet a kijelző de ha töltőre dugom rá akkor meg világit a kijelző de semmi nem jön be rajta.
de a gép valamilyen szinten felismeri a telefont mert mikor rádugom az usb-re akkor kattan a gép meg kiírja hogy új hardver.
Elb@sztad a szoftvert rajta. Vidd be egy nokia szervizbe azok megcsinálják.(csak ők tudják megcsinálni)
Remélem garis mert ha nem akkor szopol.xd
Csináld ujra az egészet!
Én is igy jártam az egésszel csak nekem az volt a baj hogy megvolt törve az usbm és megkellet szigosznom,de aztán jobb lett mint ujkorában.
de az usb kábel az jo nincs semmi baja.
De valamiér nem akarja felismerni a gép.:S
akkor a teló kontaktos!
ahol be kell dugni az usb kábelt tiszticsd meg vizes fog kefével hgy fényes legyen.
ha nem lenne jó akkor szercsii!
Sok esetben azt írják, hogy a szoftverfrissítéssel azért kell körültekintően eljárni, mert ha közben megfagy a gép vagy valamilyen oknál fogva megszakad a frissítés akkor szoftveresen elromlik. Ilyenkor a garanciától függően helyreállítják a szervízben. Kb. 5 - 10 ezer az ára.
De azért próbálj meg utánanézni neten valami infónak, hátha megoldható úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!