Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baj a telefonommal?

Mi lehet a baj a telefonommal?

Figyelt kérdés

Ma akartam szoftvert frissíteni a Nokia 5310-esemen de mikor frissítette a gép megfagyott és újra kellet indítani a számítógépet.

Utána mikor bekapcsoltuk a gépet a telefont nem akarja megtalálni meg mikor beakartam kapcsolni a telefont utána csak villant egyet a kijelző de ha töltőre dugom rá akkor meg világit a kijelző de semmi nem jön be rajta.

de a gép valamilyen szinten felismeri a telefont mert mikor rádugom az usb-re akkor kattan a gép meg kiírja hogy új hardver.

2011. márc. 5. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre magadtól is rájöhettél volna: elcseszted.
2011. márc. 5. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
hülyeség mert akkor a gép se ismerné fel
2011. márc. 5. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Elb@sztad a szoftvert rajta. Vidd be egy nokia szervizbe azok megcsinálják.(csak ők tudják megcsinálni)

Remélem garis mert ha nem akkor szopol.xd

2011. márc. 5. 21:18
 4/8 Bányai Sándor válasza:

Csináld ujra az egészet!

Én is igy jártam az egésszel csak nekem az volt a baj hogy megvolt törve az usbm és megkellet szigosznom,de aztán jobb lett mint ujkorában.

2011. márc. 5. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:

de az usb kábel az jo nincs semmi baja.

De valamiér nem akarja felismerni a gép.:S

2011. márc. 5. 21:37
 6/8 Bányai Sándor válasza:

akkor a teló kontaktos!

ahol be kell dugni az usb kábelt tiszticsd meg vizes fog kefével hgy fényes legyen.

ha nem lenne jó akkor szercsii!

2011. márc. 5. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
de eddig jo volt meg felismeri a gép mert kattan meg beadja hogy uj hardver de nem jeleniti meg a meghajtok között.
2011. márc. 5. 22:13
 8/8 mokkacsino ***** válasza:

Sok esetben azt írják, hogy a szoftverfrissítéssel azért kell körültekintően eljárni, mert ha közben megfagy a gép vagy valamilyen oknál fogva megszakad a frissítés akkor szoftveresen elromlik. Ilyenkor a garanciától függően helyreállítják a szervízben. Kb. 5 - 10 ezer az ára.

De azért próbálj meg utánanézni neten valami infónak, hátha megoldható úgyis.

2011. márc. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!