Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kapacitív érintőképernyő...

A kapacitív érintőképernyő mennyire törkeny vagy mennyire strapabíró? :S

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elég bizalmatlan vagyok a kapacitív kijelzővel szemben, ugyanis üvegből van, így ha egyszer véletlenül leesik(márpedig bármikor leeshet(és le is esik) egy telefon, akármennyire is vigyáz rá az ember), akkor annak annyi, igaz? Zsebben sem lehet tartani? Mennyire karistolódik össze? Ezek miatt preferálnám...milyen szó ez már...előnyben részesíteném a rezisztv kijelzőt, mivel a multitouchot nem igazán használnám valami sokat amúgy sem, a rezisztív pedig a többiben jobb úgy általában, nem? Mármint pontosan lehet vele mutatni, lehet használni kesztyűben, kevesebbet fogyaszt, nem karcolódik, ne törik be, stb.

És még egy-két kérdés: milyen rajta a netezés?

Már nem fognak kicsit magasabb kategóriás telefonokba rezisztívet tenni? Mert látom, egyre inkább kimegy a divatból :(

2011. márc. 5. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A magasabb kategóriába eszük ágába sincs a gyártóknak rezisztivet tenni. Még az olcsókba is kapacitivat tesznek, lásd Galaxy Mini...jobb is ez igy. :) Amúgy hallottál te Gorilla Glass-ról?? Olyan van a Galaxy S-be és még sok más felsőkategóriás telefonban. Ez gyakorlatilag törhetetlen üveg, és a megigértekkel összhangban egyáltalán nem karcolódnak.
2011. márc. 5. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=aVxj6gRYwS0

Vegyél egy Motorola Defy-t, strapamobil, abban is ilyen üveg van, törhetetlen (majdnem)

2011. márc. 5. 19:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy a Samsungokban kapacitív van, azonban miután láttam, milyen gyenge a szoftveres támogatása a Samsungnak, és milyen jó a Nokiáé, úgy döntöttem, inkább Nokiát vennék. Az 5800 teljesen jó lenne nekem, viszont akkor már jobb kamera is kellene bele...tudom, hogy a telefon nem arra való, de szeretném használni akkor is. A C5-03 kiesik, mert nem tud normális videót készíteni.

Láttam ezt a két videót:

http://www.youtube.com/watch?v=bfcB9ASycjQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-GuEYeNBvOU&feature=related

Ezek szerinte ez is Gorilla Glass(bár a gyártó oldalán ezt nem írják). Az a tesztvideó bíztatónak tűnik, de vajon a Nokiákban is annyira törékeny van? Fontos lenne, hogy lehessen zsebben hordozni, és - ugye mint írtam - ha leesik, ne törjön el.

2011. márc. 5. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Milyen software-es támogatásról beszélsz?? :O:O
2011. márc. 5. 20:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Pl. arról, hogy - úgymond - b...szott a telefon kapcsolatba lépni a számítógéppel, és mikor rákerestünk, miért, láttuk, hogy tut mir leid, ilyet nem tud. A Nokiát meg megfogtuk, letöltöttük a szoftvert, és mindent csinált magától úgy, ahogyan azt megírták; elég korrekt cégnek tűnik.
2011. márc. 5. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Már ott álljon meg a verekedés, hogy az Androidot ne emlitsük egy lapon a Symbiannal, mert kapok hányingert. Az Android mellett a Symbian elavult, lassú és buta, ráadásul jövője sincs.
2011. márc. 5. 20:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, de nekem megfelel a Symbian is.

Ettől a kapacitív kijelzőtől féltem/ek inkább, bár ha tényleg ilyen Gorilla Glass lenne benne, az megnyugatóbb volna azért.

2011. márc. 5. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
iPhonet vegyél azé teljesen karcálló, és azé magasan a legjobb is tesztelték. Pontossan egyenes vonalakat huzogattak a többi szarnak az összes vonal görbe volt, ez iphoneé meg nyíl egyenes. A rezisztív kijelzőt meg felejtsd el annál idegesítőbb dolgot még soha nem találtak fel
2011. márc. 5. 20:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha valami, akkor az BIZTOS, hogy Apple-t nem veszek. Az ÉN telefonomon szeretném azt csinálni, amit ÉN akarok...
2011. márc. 5. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Igazad van, mindenképp olyant vegyél, amilyent szeretnél! :) Amúgy az Apple is egy kinai gyártmány, teli egy csomó kinai, korei beszállitóval. Az Apple csak a software-t és a design adja, minden egyebet a kinai Foxconn üzemekben raknak össze, LG, Samsung,...alkatrészekből. Semmivel nem jobb a többinél, csak nagy a marketing reklámja.
2011. márc. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!