Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jók a strapabíró Samsung...

Jók a strapabíró Samsung telefonok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnék venni egy strapabíró samsung telefont, csak nem tudom hogy pontosan melyik típust vegyem. Szerintetek B2710 vagy E2370??? Előnyök-hátrányok??

Előre is köszönöm!!! 21/F

2011. márc. 4. 19:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mostmár 39, mert a 77 százalékos normális felfogású élőlény, hogy a szavaiddal éljek hasznosnak találta. Köszönöm. Összességében arra akartam utalni, hogy itt a strapabiró kategóriáról tevődött fel a kérdést, amelynek semmi köze nincs a gyártóhoz, ugyanis ezek speciálisan készült telefonok, egy speciális vásárlókör számára. Csak te nem vagy képes felfogni, vagy olvasni, hogy miről is van szó. Ezért is kötöttem beléd. :P
2011. márc. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!