Jók a strapabíró Samsung telefonok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretnék venni egy strapabíró samsung telefont, csak nem tudom hogy pontosan melyik típust vegyem. Szerintetek B2710 vagy E2370??? Előnyök-hátrányok??
Előre is köszönöm!!! 21/F
2011. márc. 4. 19:50
1/11 anonim válasza:
2/11 Csicsek Zoltán válasza:
strapabíró? samsung? hát nem tudom
3/11 anonim válasza:
Utolsó, te utolsó Nokiát majmoló nyomorék suttyó. Húzz el erről az oldalról, mert azt sem tudod miről beszélsz, csak locsogsz össze vissza! Itt most a fent emlitett modellekről van szó, amelyek tényleg strapabirok. A fiamnak vettem egyet a B2710-es modellből, mert sokat motrozik és sokszor kiesik a zsebéből. Tényleg strapabirók, motorral mentünk át rajta, vizben is volt fél órákat, leejtve, dobálva naponta van, de még mindig tökéletesen működik. Én sem biztam benne, de nagyot csalódtam, pozitivan. Szerintem B2710.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm az eddigi véleményeket:) átolvastam a két linket és úgy látom hogy tényleg a B2710-el járnék jobban.
2011. márc. 4. 20:58
5/11 anonim válasza:
Elfelejtettem elnézést kérni az itteni kiborulásért, de már tényleg nem birom az ilyen kis bunkókat. Azt sem tudja, hogy egy speciális telefonkategóriáról beszélünk, csak jön az előitéleteivel és sztereotipiáival. Szegény abban az álomvilágban él, hogy a Nokiákkal nincs semmi probléma, mert azok hibátlanok...
6/11 Csicsek Zoltán válasza:
ki említette a nokiát? ti rögtön ha valaki kiejti a száján az igazságot(hogy a samsung nem a legjobb) rögtön rákezditek, hogy a nokia se jobb meg ilyesmik
7/11 anonim válasza:
Mert te a 32 nyomorék százalékoddal arról vagy ismert, hogy mindenhol egyebet sem csinálsz, csak ajánlod a Nokiát, és szarozod az összes többi gyártót. Tudom, hogy több ember is lehet ennyi százalékkal, de vagy 15 kérdésnél is láttam, hogy ilyen százalékos egyebet sem csinál csak oltsa a többi telefont, aztán a Nokia a legjobb...És én sem vagyok hülye, hamar felfigyelek az ilyen suttyókra, mint te.
8/11 Csicsek Zoltán válasza:
lehet nekem 32%-om van de a pár válasszal előttem lévő samsungot dicsőítő élőlénynek vajon mért van csak 23%-a?
9/11 anonim válasza:
itt nincs senkinek 23%, csak a válasz bizonyult 23 %-ban hasznosnak... olvass!!
10/11 anonim válasza:
1. A 23 százalék az csak arra a válaszra vonatkozik.
2. Azért is lehúzzák a válasz értékét, mert offolás is van benne.
3. Többek között te is a piros kézre kattintottál, tehát a válasz értéke romlik, és nem kattintott senki a zöldre.
Bunkó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!