Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért tűnik el, bizonyos...

Miért tűnik el, bizonyos időközönként pénz a telefonkártyámról, minden ok nélkül? (magyarázat lent, hosszú)

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki azt mondaná, hogy vki használja a telefonomat a tudtom nélkül az kizárva. A helyzet az, hogy 200-300-400 ft-ok tűnnek el kb 2-3 hetente. Van hogy hetekig nem is hívok senki, se sms-t nem írok, mégis eltűnik. Nincs se net a telefonon, nem olyan díjcsomagba vagyok ami venne le pénzt. Bementem a T-mobilehoz hogy hátha tudnak segíteni...azt mondták nem tudják miért lehet, megnézik a hívásaimat az alapján lehet h kiderül...majd közölték, hogy a gép sajnos nem tudja megnézni a beszélgetéséimet...már gyanús volt a dolog...Azt mondták h ez után írjam mindig lapra hogy mennyi pénz van rajta, és mikor tűnik el róla pénz. Ezután még mindig vett le pénzt, pár hónappal később megint bementem a T-mobilehoz, de megint nem tudtak segíteni...Azt mondták lehet vmi csalás, de azt hogy? Hogy tud pl vki más levenni róla pénzt? Vagy még mosolyogva megjegyezték h elég régi a telefon(hát igen, nem egy új darab), de sztem ennek nincs köze ahhoz hogy indokolatlanul vesz le mindig a kártyámról. Aki járt már hasonlóan, vagy tud vmi mondani, hogy miért lehet, mit csináljak, lécci írjon

Előre is köszi:)

2011. márc. 4. 15:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem jutsz dűlőre, dobd ki a simet a pitsába. Pillanatok alatt megtérül az új kártya :)
2012. júl. 31. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!