Milyen okostelefont ajánlanátok?
A bada felhasználói élményben, gyorsaságban jobb, mint a Symbian. Remélhetőleg alkalmazások is jönnek mér rá, de mindenesetre nagyobb jövő van benne, mint a Symbianban. Továbbá nem mindenkinek kell 1 millió program csak egy jó telefon. És a Wave garantáltan a legjobbak között van.
Keress itt még egy Különösen Ajánlott - Symbianos Nokiát, vagy egyéb Androidos telefont ezen az oldalon. Hajrá, mert nem lesz könnyű dolgod.
Miről beszélsz hülyegyerek??? Elvagy varázsolva mig valaki le nem hoz a földre.
1. A Wave újonnan is megkapható 60-70 ezerért, nem kell használtan venni. Tehát ár terén 0 vagy, akkor egyébben mit is tudhatnál...
2. Én több, mint 7 éve szervizben dolgozom, de őszintén elmondom neked, hogy amilyen minőségi darab a Wave, az ritkaság. Amióta megjelent bizton állitom, hogy 5 drbnál több nem akadt a kezembe, azok is képernyőtörésesek voltak, mivel leejtődtek. De ha kicsit értenél a dolgokhoz és nem itt szólnál bele a nagyok dolgába, akkor nagyon is tudnád, hogy a Wave minőségileg 10-es, a köbön. Rengeteg baráttal beszéltem, rengeteg visszajelzést kaptunk, de soha probléma Wave-el nem volt. Ritka korrekt darab a Samsungtól, melynek a tartósságát csak a hozzá nem értő kis hernyók szólják le. Már tegnap is mondtam, hogy olyanba ne szólj bele, amit nem értesz vagy nem tudsz. És und meg a Nokia ajánlgatásodat, mert azt is közlöm veled, hogy érintőképernyősökből több van nálam javitásra, mint az új Samsung okostelefonokból. Képernyő hiba, wi-fi probléma, akkumulátor....de ettől függetlenül azok is jó készülékek, de ne szálljunk el tőlük, mert a régi jó Nokia minőség rég odavan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!