Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlanátok?

Milyen okostelefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amibe van GPS, Wifi, és max 60-70 e ft-ba kerül. Leginkább samsung vagy esetleg nokia érdekelne.
2011. márc. 4. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ennyiért már android vagy symbian, esetleg almáék rendszere kell rá.
2011. márc. 4. 14:42
 12/23 anonim ***** válasza:

A bada felhasználói élményben, gyorsaságban jobb, mint a Symbian. Remélhetőleg alkalmazások is jönnek mér rá, de mindenesetre nagyobb jövő van benne, mint a Symbianban. Továbbá nem mindenkinek kell 1 millió program csak egy jó telefon. És a Wave garantáltan a legjobbak között van.

[link]

Keress itt még egy Különösen Ajánlott - Symbianos Nokiát, vagy egyéb Androidos telefont ezen az oldalon. Hajrá, mert nem lesz könnyű dolgod.

2011. márc. 4. 14:46
 13/23 Csicsek Zoltán ***** válasza:
vegyél nokia n8-at mindennek megfelel és ha az oprendszerével baj lenne akkor várj pár hetet és jön a symbian update
2011. márc. 4. 14:51
 14/23 anonim ***** válasza:
És mégis hol lehet kapni N8-at max 60-70 ezer Forintért?? Beteg vagy, mindenhol mást sem hajtogatsz, csakhogy N8, C7..vagy mindenképp Nokia. És az update mégis mit oldd meg?? Amit nem oldott meg 5 év frissitési lehetőség(már 5 éve csak próbálják fejleszteni a Symbiant, több-kevesebb sikerrel, inkább kevesebbel) azt az utolsó Symbian 3.0 nem fogja megoldani.
2011. márc. 4. 14:54
 15/23 Csicsek Zoltán ***** válasza:
előfizetéssel a t-mobilnál kapsz annyiért
2011. márc. 4. 16:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Előfizetéssel...minek fizessünk elő egy olyan készülékre, melynek áráért jobbat is kaphatunk előfizetés nélkül. Mert, hogy használatra a Wave sokkal korrektebb és ajánlottabb, mint az N8, az biztos! :)
2011. márc. 4. 17:51
 17/23 Csicsek Zoltán ***** válasza:
a wave eleve is elég megbízhatatlan de használtan...
2011. márc. 4. 17:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz hülyegyerek??? Elvagy varázsolva mig valaki le nem hoz a földre.

1. A Wave újonnan is megkapható 60-70 ezerért, nem kell használtan venni. Tehát ár terén 0 vagy, akkor egyébben mit is tudhatnál...

2. Én több, mint 7 éve szervizben dolgozom, de őszintén elmondom neked, hogy amilyen minőségi darab a Wave, az ritkaság. Amióta megjelent bizton állitom, hogy 5 drbnál több nem akadt a kezembe, azok is képernyőtörésesek voltak, mivel leejtődtek. De ha kicsit értenél a dolgokhoz és nem itt szólnál bele a nagyok dolgába, akkor nagyon is tudnád, hogy a Wave minőségileg 10-es, a köbön. Rengeteg baráttal beszéltem, rengeteg visszajelzést kaptunk, de soha probléma Wave-el nem volt. Ritka korrekt darab a Samsungtól, melynek a tartósságát csak a hozzá nem értő kis hernyók szólják le. Már tegnap is mondtam, hogy olyanba ne szólj bele, amit nem értesz vagy nem tudsz. És und meg a Nokia ajánlgatásodat, mert azt is közlöm veled, hogy érintőképernyősökből több van nálam javitásra, mint az új Samsung okostelefonokból. Képernyő hiba, wi-fi probléma, akkumulátor....de ettől függetlenül azok is jó készülékek, de ne szálljunk el tőlük, mert a régi jó Nokia minőség rég odavan...

2011. márc. 4. 18:10
 19/23 A kérdező kommentje:
Elég sok jót olvastam erről a wave-ről. Remélem nem fogok benne csalódni.:)
2011. márc. 4. 18:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne. A Mobilarena-s tesztet, amit fentebb linkeltem mindenképp olvasd el, mert sok hasznos információt megtudhatsz belőle.
2011. márc. 4. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!