Útbaigazítás? Nem nagyon értem a leírásokat.
Figyelt kérdés
Néhány telefonhoz kérnék segítséget.
Eredetileg Samsung Corbit 3650-est szerettem volna venni, nekem nagyon tetszik. Bár tudom, sokat kritizálják. (tetszik pl. hogy egyszerű és tud word-ot olvasni, és persze olcsó)
Megtetszett egy másik is LG GS290 Cookie Fresh Red/White nem tudom ez mennyire jó, illetve, hogy olvas-e word-ot. (és ehhez talán nincs magyar menü, ha jól tudom)
Esetleg ajánlhattok ezekhez hasonlót, hasonló árban. Köszönöm a segítséget
20-L
2011. márc. 4. 09:19
1/2 A kérdező kommentje:
esetleg LG KP502???
2011. márc. 4. 09:30
2/2 anonim válasza:
Samsung s5230? Nekem nem jött be, de van akinek tetszik. Nokia 5230 vagy 5800? Ezek már egész jók, szinte minden van benne. Ha ilyet veszel, akkor viszont érdemes az 5800-at. Nem sokkal drágább, de sokkal jobb.
LG KC910? LG KU990?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!