Okostelefont szeretnék venni, mindenképpen T-mobiles, sony x8ra gondoltam vagy lg optimus gt450. Domino csomagba 40e Ft ig vagy pedig előfizetésbe kb 20eFt ig elvihető okostelefont vegyek?(Inkább domino csomagosat)
Ha ár-érték arányban mindkettő ott van, az azt jelenti, hogy mindkettő megéri az árát. Tehát az Ace megéri a többletárát, felfogható?? Az irásodból az következik, hogy az Ace annyival jobb az X8-nél, mint amennyivel drágább. Legalább is erre használják az ár-érték arényt, de neked lehet más szótárad van... :D:D:P:P
2011. márc. 3. 20:07
12/19 anonim válasza:
igen. tudom. mi nem tetszik?:D
2011. márc. 3. 20:08
13/19 anonim válasza:
A 2 elvetemedett Nokia buzerátornak a képe, akik egyfolytában irják a hülyeségeket, közben a kettőjük életkora összeadva nem éri el a 20 évet...K.U.R.V.A IDEGES VAGYOK, LE KELL VALAKIN VEZETNI A FESZÜLTSÉGET, CSAK NEM ÉRTEM MIT KERESNEK ITT?? A MÁSIK IRJA, HOGY ÉLETÉBEN NEM HALOTT A SAMSUNGRÓL, tehát biztos valami szar gyártó, de bezzeg a Nokia, az igen.....verekedhetnékem van az ilyen kis suttyók miatt. Bocs, hogy rajtad is csattant az ostor.. xDxDxD
2011. márc. 3. 20:11
14/19 anonim válasza:
semmigond. :D
2011. márc. 3. 20:12
15/19 anonim válasza:
Hát, mondjuk a telefonok között még mindig a Nokia a legnagyobb név, és ez biztos így is marad sokáig.
2011. márc. 3. 23:07
16/19 anonim válasza:
mert nagy a múltja. de mit kezdenek vele egy szar jelennel? semmit:D
2011. márc. 4. 15:17
17/19 anonim válasza:
tegnap 23:07
Okostelefonok között mióta a nokia a legjobb/legnagyobb hírnevű? Bármeik Nokia okotelefont beveri egy HTC Desire,HTC Desire HD,iPhone, iesmik,..gondolkodj már b*lfasz nokia-b*zi.
2011. márc. 4. 19:42
18/19 anonim válasza:
Mondtam olyat, hogy okostelefon!? Tanulj meg olvasni, nagyeszű!
2011. márc. 4. 21:04
19/19 anonim válasza:
Te meg olvastad a kérdést?? Mert itt okostelefonokról van szó! Akkor a nagy Nokia pofád miért vered bele a válaszok közé?? Te tanulj meg olvasni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!