Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek?...

Milyen okostelefont vegyek? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Okostelefont szeretnék venni, mindenképpen T-mobiles, sony x8ra gondoltam vagy lg optimus gt450. Domino csomagba 40e Ft ig vagy pedig előfizetésbe kb 20eFt ig elvihető okostelefont vegyek?(Inkább domino csomagosat)

Véleményeket leírást összehasonlítást várok.

Előre is kössz.

2011. márc. 3. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Felfogod mit mondasz?

Ha ár-érték arányban mindkettő ott van, az azt jelenti, hogy mindkettő megéri az árát. Tehát az Ace megéri a többletárát, felfogható?? Az irásodból az következik, hogy az Ace annyival jobb az X8-nél, mint amennyivel drágább. Legalább is erre használják az ár-érték arényt, de neked lehet más szótárad van... :D:D:P:P

2011. márc. 3. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
igen. tudom. mi nem tetszik?:D
2011. márc. 3. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
A 2 elvetemedett Nokia buzerátornak a képe, akik egyfolytában irják a hülyeségeket, közben a kettőjük életkora összeadva nem éri el a 20 évet...K.U.R.V.A IDEGES VAGYOK, LE KELL VALAKIN VEZETNI A FESZÜLTSÉGET, CSAK NEM ÉRTEM MIT KERESNEK ITT?? A MÁSIK IRJA, HOGY ÉLETÉBEN NEM HALOTT A SAMSUNGRÓL, tehát biztos valami szar gyártó, de bezzeg a Nokia, az igen.....verekedhetnékem van az ilyen kis suttyók miatt. Bocs, hogy rajtad is csattant az ostor.. xDxDxD
2011. márc. 3. 20:11
 14/19 anonim ***** válasza:
semmigond. :D
2011. márc. 3. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát, mondjuk a telefonok között még mindig a Nokia a legnagyobb név, és ez biztos így is marad sokáig.
2011. márc. 3. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
11%
mert nagy a múltja. de mit kezdenek vele egy szar jelennel? semmit:D
2011. márc. 4. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 23:07

Okostelefonok között mióta a nokia a legjobb/legnagyobb hírnevű? Bármeik Nokia okotelefont beveri egy HTC Desire,HTC Desire HD,iPhone, iesmik,..gondolkodj már b*lfasz nokia-b*zi.

2011. márc. 4. 19:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondtam olyat, hogy okostelefon!? Tanulj meg olvasni, nagyeszű!
2011. márc. 4. 21:04
 19/19 anonim ***** válasza:
11%
Te meg olvastad a kérdést?? Mert itt okostelefonokról van szó! Akkor a nagy Nokia pofád miért vered bele a válaszok közé?? Te tanulj meg olvasni!
2011. márc. 4. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!