Milyen okostelefont vegyek? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Okostelefont szeretnék venni, mindenképpen T-mobiles, sony x8ra gondoltam vagy lg optimus gt450. Domino csomagba 40e Ft ig vagy pedig előfizetésbe kb 20eFt ig elvihető okostelefont vegyek?(Inkább domino csomagosat)
Véleményeket leírást összehasonlítást várok.
Előre is kössz.
2011. márc. 3. 18:40
1/19 anonim válasza:
Na kösz. A legrosszabbakat akarod megvenni. Ne butáskodj már! Nokia! C5-03 50 ezerért! Vagy C7 a legszebb teló esetleg N8 a legjobb kamerával rendelkező teló! Így gondolkodj.
2/19 anonim válasza:
igen de symbian van a nokián, android 100x jobb
3/19 A kérdező kommentje:
ja elfelejtettem ANDORIDOS kell mindenképpen. És nem a felső kategóriás okostelefonokra gondoltam nem nokia n8 meg ilyenek csak egy lazább.
2011. márc. 3. 18:58
4/19 anonim válasza:
a legjobb vétel ennyiért a t-nél: ZTE Blade
ha nem ezt veszed a te bajod
5/19 anonim válasza:
ZTE?
ha nem pixelhibásat fogsz ki, akkoris a szervizve fogsz futkozni fél év után.
6/19 bp1985 válasza:
zte-t felejtsd el. Vegyél valami normális, megbízható márkát.
7/19 anonim válasza:
Hadjad már az első degenerált Nokia mániás gyereket. Vegyél Androidost! Jól teszed. Galaxy Ace, Galaxy 3, esetleg X8, de LG-t a legvégső esetbe se!
8/19 anonim válasza:
attól függ mennyiér.
csak mert a galaxy acet és az x8at érdekes volt egy sorban olvasni:D
9/19 anonim válasza:
xDxD Árban halattunk lefelé a sorrendbe, és az ajánlásba is!
10/19 anonim válasza:
ár/érték arányba kb mindegyik ugyan ott van:D
csak az ace duplája az x8nak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!