Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt ajánlotok?

Milyen mobilt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nézegetem az értőképernyős telefonokat és ezeket néztem ki:

-Nokia C7

-Sony Ericsson Xperia X10

-HTC Desire

-Samsung S8530 Wave 2

Ezek közül melyik számít jó vételnek? Ami nekem számít egy mobilnál jó minőségű fényképező/videó,stabil internetezés, és stabil rendszer (nem fagy gyakran, illetve nem lassul be) ezek a fő elvárásaim!

Ha tudtok ennél jobbat mint amit már felsoroltam mobiltelefonokat akkor nyugodtan beirtatjátok azt is! De ne mennyen 100.000Ft fölé ha lehet!

2011. márc. 2. 09:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hozzászólásokból ítélve

HTC Desire lesz nagy valószínűséggel, és más helyen is csak jót olvastam róla!

És még annyit kérek tőletek hogy mivel vidéki vagyok, melyik az a Pesti üzlet ahol érdemes online keresztül megrendelnem?

2011. márc. 2. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

itt vedd, ez a legjobb online telefon bolt :)

2011. márc. 2. 12:32
 13/18 Fuuton ***** válasza:

Samsung Galaxy S, én 70e forintért vettem tegnap egy vadonat újat, csak jó helyen kell keresgélni.

És bármelyiktől jobb, amit eddig felsoroltál.

Sőt, az egyik legjobb telefon még ma is.

2011. márc. 2. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:
De neki fontos a jó kamera. A Galaxy S-en nincs vaku, úgyhogy este vagy szürkületben el is felejthetné a kamerázást a telóval.
2011. márc. 2. 15:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Samsung i9000 Galaxy S gondolsz amit 70k vettél vadi újat? Hol vetted azt annyiért mert azt megnézném, 85-99k vannak bárhol ahol nézzem!
2011. márc. 2. 22:57
 16/18 anonim ***** válasza:
gondolom kamionról leesettet vett, gari minden nélkül
2011. márc. 3. 11:36
 17/18 Fuuton ***** válasza:

Gari ugyan nincs rá, de boltból van ismerősök által. De gari nem is kell rá, mert nagyon megbízható telefon.

És amúgy gondolkozzatok már.

Egy vacak LED-es kis vakut tudod mikor fogsz tudni használni szürkületben...

Max. zseblámpának jó.

2011. márc. 3. 19:26
 18/18 A kérdező kommentje:

Az a vacak LED egy szobát be tud vele világítani úgy hogy jól ki lehessen venni hogy mi van ott, mint egy LED nélkülivel, nem azt mondom olyan mint a fényképezőgépeknél a vaku de hasonló eredményt lehet vele elérni!

És igen zseblámpában is jó na látod már többet tud a telefon!

Gari nélküli csak annyit tudok mondani hogy bátor ember vagy! :) De ha vigyázol rá akkor biztos hogy nem kell gari, de sose lehet tudni az elektronikánál bármi bekövetkezhet, még ha azt nem is használod gyakran!

2011. márc. 3. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!