Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy találtam egy telefont...

Ha egy találtam egy telefont de kb egy hét után letilzoták akkor meglehet azt még menteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 01:45
1 2 3
 11/24 bp1985 ***** válasza:
Találtam én is 1 telefont vonaton tavaly. Megkerestem benne az apu nevet, felhívtam, majd mondtam, hogy nálam van a telefon. Este el is jött érte. Jól tették, hogy letiltották.
2011. márc. 2. 21:02
 12/24 anonim ***** válasza:
ha imei szám alapján tiltották le kuka vagy akko ad vissza ha nem tudsz vele mit kezdeni te tolvaj
2011. márc. 3. 00:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Talált (?) telefont visszajuttatni jócselekedet! Bár gondolom egy 13 éves számára nagy fogás egy ócska kis szar sonyericson is, de nem ez a lényeg, hanem, hogy a telefon elvesztője rengeteg adatot, elsősorban a telefonkönyvét hagyja el. Én eddig 2 telót találtam, mindkettőt visszaadtam, az egyik tipikusan ilyen volt: egy sofőré. Alig tudtam levakarni, annyira örült, hogy meglett :) Naszóval, ha valóban találtok egy telót, azt vissza kell juttatni a gazdájához, és egy kicsit jobbak, tisztábbak lesztek. Egy darabig...

A tolvajnak meg le kell vágni a kezét.

2011. márc. 5. 01:42
 14/24 anonim ***** válasza:
teljesen igazat adok az utolsonk de en meg raadasnak pofan is ba..nám
2011. márc. 7. 19:50
 15/24 A kérdező kommentje:

egy:18 és nem 13 éves vagyok

kettő: a west balkános balhé alatt találta az illető

három: itt a címem: Dunaharaszti Domb utca 49 akinek van kedve jöjjön el és szivesen megbeszélem vele a dolgot

sőt ha egy értelemes ember még egy kv-ra is meghívom

2011. márc. 7. 20:34
 16/24 bp1985 ***** válasza:

a west balkános balhé alatt találta az illető

És ez nem édes mindegy? Találhatta akárhol. Ha te elhagyod a telefonodat, és visszajuttatják, te örülnél neki? Gyanítom, igen.

2011. márc. 7. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
akkor is egy tolvaj vagy leközelebb notebookot találsz mi?
2011. márc. 8. 10:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Télleg tökös dolog kitenni a címedet, de ha például odamennek 10-en, 9-et lefejelsz, eggyel meg kávézol, akkor az változtat valamin?
2011. márc. 8. 14:26
 19/24 anonim ***** válasza:
ha én oda megyek kiütöm a két füle közül a rohadt tolvajt
2011. márc. 8. 15:26
 20/24 anonim ***** válasza:
feljelentem
2011. márc. 8. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!