Ha egy találtam egy telefont de kb egy hét után letilzoták akkor meglehet azt még menteni?
Talált (?) telefont visszajuttatni jócselekedet! Bár gondolom egy 13 éves számára nagy fogás egy ócska kis szar sonyericson is, de nem ez a lényeg, hanem, hogy a telefon elvesztője rengeteg adatot, elsősorban a telefonkönyvét hagyja el. Én eddig 2 telót találtam, mindkettőt visszaadtam, az egyik tipikusan ilyen volt: egy sofőré. Alig tudtam levakarni, annyira örült, hogy meglett :) Naszóval, ha valóban találtok egy telót, azt vissza kell juttatni a gazdájához, és egy kicsit jobbak, tisztábbak lesztek. Egy darabig...
A tolvajnak meg le kell vágni a kezét.
egy:18 és nem 13 éves vagyok
kettő: a west balkános balhé alatt találta az illető
három: itt a címem: Dunaharaszti Domb utca 49 akinek van kedve jöjjön el és szivesen megbeszélem vele a dolgot
sőt ha egy értelemes ember még egy kv-ra is meghívom
a west balkános balhé alatt találta az illető
És ez nem édes mindegy? Találhatta akárhol. Ha te elhagyod a telefonodat, és visszajuttatják, te örülnél neki? Gyanítom, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!