Melyik miért? Samsung galaxy3 v. Samsung galaxy mini v. samsung wave 723 v. Sony Ericsson X8?
Figyelt kérdés
Érveket és ellenérveket kérnék.2011. febr. 28. 18:47
1/3 anonim válasza:
Igazából csak az X8 amivel eddig összefutottam, ilyenem van 2 hete. Nekem nagyon tetszik. Eddig jó választásnak tűnik az X8.
Szerintem a wave 723 nem feltétlenül éri meg az árát, főleg a Samsung Badával. Nagy lehetőségek vannak az oprendszerben, de egyelőre elbújhat az Android mögött, főleg a Samsung Apps vs Android miatt.
Galaxy 3 igazából meggondolandó. Okosnak okos, bár nekem nem tetszik a külseje sem. Olvasgass róla teszteket. Nem vagyok benne biztos, hogy megéri az árkülönbség.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ!
Szép képet készít az x8? A galaxy 3 külseje nekem sem jön be. A wave jobban bejön külsőre, csak ne bada lenne, hanem android. De az x8 is csábító.
2011. febr. 28. 20:18
3/3 anonim válasza:
mondanám, hogy szép képeket csinál, de nem esek hasra tőle. nem rossz, de ne várj tőle sokat. csinálok suliba heti 1-2 életképet, arra bőven elég. mobilarénán találsz képeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!