Mennyi idő után mennek tönkre az érintőképernyők?
X8-am van. Mennyire megbíható hosszútávon?
Igazából a hosszabb ideje érintős telót használók közül csak LG KP500/502vel találkoztam, akiknek szar volt. De azért nem egy kategória:) Szerintetek?
Szia!
Nekem Samsung S5230-m van. 1 év után ment tönkre az érintőpanelje...
Más telóról nem tudok véleményt alkotni.
Egyetértek az első válaszolóval! Az LG-nek le kellene állnia a telefongyártással!
Az X8 viszonylag jó választás volt! Én nem szeretem a Sony-t, de ez jó kis telefon!
Ennyi évig bírják egy átlag felhasználónál:
Lg:0
Nokia:1-2
Sony:4-5
Htc:12356789
Utolsó, kicsit sem vagy elfogult! :D:D:D
Mit gondolsz a htc-ben milyen képernyők vannak? htc?? Ne nevetess. A legtöbb gyártó beszállitója a Samsung. Azontúl a saját készülékeikbe is nagyon jó paneleket helyeznek. Mondhatni ilyen téren ők a legjobbak.
16:18:))))))))))))) LOL!!! Hát tényleg nem vagy elfogult:))
Amugy eddig Nokia 5800 volt-van(még működik,és használom is) 2 éves, most meg egy Samsung i9000 Galaxy S BOLDOG tulajdonosa vagyok:))
Szerintem jól bírják..Főleg ha tokban hordod, nem ejted le folyton. Vigyázni kell rá ;)
Nokia is minőségi azért...
23:11!
Egy olyan telefontól ne is várj sokat amit utánad hajítanak a üzletben. Azért egy 5 ezer forintos telefontól nem nagyon kell elájulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!