Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Mi az "operátorszolg...

Segítség! Mi az "operátorszolgáltatás"?

Figyelt kérdés

Sziasztok. T-Mobilos kártyám van, és fel szerettem volna hívni az 1430-as szolgáltatást vagy mit.

És amikor hívtam kijelezte, hogy "Ellenőrizze az operátorszolgáltatást."

Nekem őszintén fogalmam sincs, hogy mi lehet az operátor szogáltatás, végig néztem a telómat, hogy mégis mi lehet de nem találtam semmit. :/

Kínai Iphoneom van, Facebook mobil alkalmazást szeretném kipróbálni, a fb elküldte a az sms-t de amikor csatlakoznék az állítólag ingyenes címre azt írja ki hogy kapcsolódás sikertelen. :/

És ezért szeretném felhívni az 1430-at h kiderítsem mi az oka, mert állítólag le kell kérni a telómra az internet szolgáltatást.

A kérdésem pedig, hogy ha valakinek van Kínai Phoneja

és tudja, hogy mi az az operátorszolgáltatás és hogy lehet vissza állítani, hogy lehessen végre hívni. (?)

A válaszokat előre köszönöm.

2011. febr. 28. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt jelenti hogy nincs intenet előfizetésed.

Olvasd eszt el előbb, aztán ha valamit nem értesz akkor kérdezz.

[link]

2011. febr. 28. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!