Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mielyik teló lenne jobb?...

Mielyik teló lenne jobb? Maradjon ez vagy a másik a jobb!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Hamarosan(3 hónap mulva) szülinapom van.Sok pénz össze szokott tyülni másnapra és arra gondoltam hogy idén egy talafonnal ajándékoznám meg magam.De a lányok azt mongyák hogy az a telefon is jó ami most van nekem.Nekem most LG kp500-am van...nagyon ütött kopott szegény és be kell vallanom nem vészesen de a kutyám már megkóstolta mert elöttem édesanyámé volt ez a telefon és még akkor rágta meg(ebbe nem mennék bele).És amilyen telefonok felmerültek:

-Samsung s5230 la fleur

-Samsung monte

-Samsung s7070 (ismertebb nevén:Samsung Diva)

A kérdésem tehát az hogy külcsem másra a pénzt vagy gyüjcsek új telefonra?

2011. febr. 27. 16:41
1 2
 11/12 bp1985 ***** válasza:
s5230 kukába való, diva túlárazott, nem tud semmit, monte az, ami megéri. Azt pedig nem mondanám, hogy az s5230 jobb a kp500-nál, ugyanolyan gagyi mind a kettő.
2011. febr. 27. 19:39
 12/12 A kérdező kommentje:
anyámnak van s5230-a és megnéztem és az enyém a kp500 sokkal jobb!elhihetitek!tehát az s5230 1000% kilőve!bár mostmár nem igen választnék telót mert nem biztos h összejön ennyim mert most költekeztem egy picit!
2011. márc. 19. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!