Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mielyik teló lenne jobb?...

Mielyik teló lenne jobb? Maradjon ez vagy a másik a jobb!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Hamarosan(3 hónap mulva) szülinapom van.Sok pénz össze szokott tyülni másnapra és arra gondoltam hogy idén egy talafonnal ajándékoznám meg magam.De a lányok azt mongyák hogy az a telefon is jó ami most van nekem.Nekem most LG kp500-am van...nagyon ütött kopott szegény és be kell vallanom nem vészesen de a kutyám már megkóstolta mert elöttem édesanyámé volt ez a telefon és még akkor rágta meg(ebbe nem mennék bele).És amilyen telefonok felmerültek:

-Samsung s5230 la fleur

-Samsung monte

-Samsung s7070 (ismertebb nevén:Samsung Diva)

A kérdésem tehát az hogy külcsem másra a pénzt vagy gyüjcsek új telefonra?

2011. febr. 27. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha összejön egy Samsung Galaxy 3-ra a pénz, akkor rohanj! De ha nem, akkor nincs miért lecserélni, mert ezek sem sokkal okosabbak, esetleg minőségibbek!
2011. febr. 27. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
És igen, akármilyen furcsán hangzik, az S5230 mai napig minőségibb, mint az LG KP500-as, amivel azért nincs dugva a szerviz, mert nem vettek belőle több százezer darabot!
2011. febr. 27. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Egy helyesírási szótárra mindenképpen ruházz be, mert alig bírtam kihámozni a mondandódat.

A pénzt meg tedd el, nem kell rögtön elkölteni!

2011. febr. 27. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
ezek közül max a montere érni még lecserélni mert abban már van wifi a másik kettő hát...Okos ember S5230at nem vesz, a diva meg ennyiért iszonyat drága mert alig tud, mondhatnám semmenyivel se tud többet az s5230nál mégis drágább.
2011. febr. 27. 16:52
 5/12 A kérdező kommentje:
igen többen is írták már a helyesírást de nem tudok mit tenni...
2011. febr. 27. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:

a mostani telefonod se egy nagy durranás, de hülyeség lenne lecserélni ugyanolyan semmittudó készülékekre.

a galaxy 3 felejtős a gyenge felbontás, és a fakó színek miatt.

én a helyedben x8-at vennék.

2011. febr. 27. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Láttál te már Galaxy 3-at X8 mellett vagy csak vered a nyálad a specifikációra??!! Na nézzd meg a 2 készüléket egymás mellett, és meglátod, hogy az a papiron gyenge felbontású képernyő mennyivel szebb szint és képélményt tud produkálni, mint az X8 fakó képernyője! Továbbá majdnem kétszer annyi RAM van a Galaxy 3-ba, mint az X8-ba, ami azért a programok futtatásánál és internetnél bizony-bizony érződik. Én nem vagyok elfogult, mert htc-m van, de nem szeretem, mikor ilyen papirról vett hülyeségekkel tömitek az emberek fejét! Ha életedben dolgoztál volna mindkét telefonon, akkor nem irnád, hogy az X8-at ajánlod, utalva erre, hogy szerinted jobb. Szálljatok már le a földre! Mert be kell vallani, hogy a Samsung gördülékenyebb és gyorsabb! És ez fontosabb, minthogy kisebb pontokat látsz a képernyőn, amely amúgy sem tünne fel, hogyha nem teszed más készülék mellé!
2011. febr. 27. 17:04
 8/12 anonim ***** válasza:

utolsó: biztos wildfire-öd van, mert a felbontás tökmindegy.

ne vicceljél már. az ember szereti a legjobbat kapni a pénzéért.

és az x8 a kamerát leszámítva jobb válsztás. a galaxy 3-ban még grafikus gyorsító sincs.

a kis felnotást meg nem én találtam ki, tényleg 240x400, ami manapság szerintem már nevetséges.

mondom mindezt úgy, hogy nekem is samsungom van, igaz nem ez a kategória.

2011. febr. 27. 17:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem Wildfire-öm van, annál kicsit komolyabb. :)

Hanem sokat láttam a két készüléket egymás mellett és őszintén mondom, nemhogy nem látszott a Galaxy 3-on a kisebb felbontás, hanem még szebb képet is adott az X8-nél, sokkal élethűbbek voltak a szinek és játékokban is magasabb az élmény. De ha nem hiszed, utána lehet járni! És a Galaxy 3-ban nincs grafikus gyorsitó, de van 3D-s grafikus gyorsitó, amelynél jobb nem is kell. Ellenben éppen az X8 az, amiben nincs 3D-s grafikus gyorsitó!

2011. febr. 27. 17:43
 10/12 anonim válasza:
Hát a három közül a montet venném.
2011. febr. 27. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!