MIlyen teló a Samsung I9000 Galaxy S? (SAJÁT VÉLEMÉNY)
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 23:56
1/8 anonim válasza:
én december elején vettem kártyafüggetlenül,maximálisan megvagyok elégedve vele.akkor 2.1 eclair volt rajta most froyo 2.2 van.csúcs készülék.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...még várom a válaszokat:))
2011. febr. 27. 20:04
4/8 anonim válasza:
tényleg a legjobbak között van. gyors kezelhető. egyedül az akksija az ami nem emelkedik ki annyira..de az nem gond csak egy dolog
5/8 anonim válasza:
akksi sem rossz, csak nem a gyári rommal. Én megvettem a Galaxy-t, de azt kell mondjam, közel sem olyan mint amilyennek lefestik. Akad lassul stb. Elkezdesz olvasgatni, mindenki dícséri a custom romokat, speedmod kernel, voodoo lagfix stb. Megcsinálod, tátod a szád. Elképesztő gyorsulás. Komolyan nem tudom hogyan használják az emberek a gyári romot. Az akksi is 2 napig bírja simán (nem a fiókban van)
Nem az akku a gyenge pontja hanem a GPS. Egy X10es SE mellette egyszerre bekapcsoljuk a GPS-t kb 10mp alatt talál jelet, ennek kell 2-3 perc is egyhelyben (mozogva több) és ez már GPS fixxel custom rommal.
6/8 A kérdező kommentje:
De szerintem elég jó..tudom hogy a legjobb a Galaxy S 2 de annyit nincs kedvem várni hogy berakják t-mobilban a telefonok közé..., és alapáron megvenni meg(nekem) nem olcsó!:))
2011. márc. 1. 19:37
7/8 anonim válasza:
én megvárom a samsung galaxy s 2-őt :D
augusztusban veszem meg
addig jó lesz a jó öreg samsung l700-asom
8/8 A kérdező kommentje:
Samsung i9000 Galaxy S telefonba lehet tenni memóriakártyát?
2011. márc. 2. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!