Sony Ericcson Xperia x10 vagy Samsung Omnia 7?
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akik értenek is hozzá, vagy esetleg valamelyik készülékkel rendelkeznek.2011. febr. 26. 15:29
1/7 anonim válasza:
Hát én a samsung-ot nem ismerem, de nekem sony Xperia x10 -van és az nagyon bejön. Könnyű használni, masszív (már 2x leejtettem a kőre és még csak ki sem kapcsolt.) És én amúgy is sony-kat szeretem, azokban még sohasem csalódtam.
Remélem segítettem valamit :)
2/7 anonim válasza:
a sonyról még nem hallottam, de a samsung telefonokra azt mondják, hogy nem kezeled elég finoman az érintőképernyőt, elromolhat.
3/7 anonim válasza:
samsungot nem ismerem, de állítólag igen jók.
nekem sony x8 van, nagyon szeretem. x10 is volt már a kezemben. nekem nagyon tetszik, és okos is.
4/7 anonim válasza:
Ne beszéljetek össze-vissza. A Samsung a legjobb képernyőgyártó. A hires Sony-nak is ők csinálják a képernyő paneleket. És a saját Samsung telefonjaikban is nagyon jó képernyők vanna, a legjobbak között szerepelhetnek. Te elöször is azt döntsd el, hogy milyen operációs rendszer kell neked. Ha Windowd Phone 7, akkor egyértelmű, hogy OMNIA7, viszont ha Android, akkor az X10 helyett a Galaxy S-et választanám. Ugye nem kell leirni, hogy miért???
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát igen az a baj, hogy nemtudok dönteni az android és a win7 között:SSS Galaxy S nemjátszik nálam, mert tmobájlnál vásárolok platina kártyával kedvezményes készülékváltás keretében, és ez a 2 telefon az ami tetszik is(persze a galaxy S is nagyon király) és amit kibír a pénztárcám:DD még írjatok légyszi háta van valami ami segít dönteni
2011. febr. 27. 10:08
6/7 anonim válasza:
hmm:)
az android jobb, (nekem 2 hete van, de innentől kizáró ok:D)
7/7 anonim válasza:
Az első válaszolóval teljesen egyetértek, ha időtálló, maszív(tényleg az, én már nem is tudom hányszor ejtetem le az enyémet és semmi baja;) telefont akarsz akkor sony ericcson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!