Hogyan kell LG GT540-re iGO GPS-t feltelepíteni?
1. ha letöltötted, akkor van egy leírás is hozzá, hogy hogyan kell feltelepíteni...
2. androidos verziót szedtél le? mert ha nem, akkor neki se állj
1. Ez mitől programozás?
2. iGO mióta GPS?
3. Telót rádugod a gépre, lehúzod az óra melletti szürke sávot, és ott az USB jelre kattansz, és utána a csatlakozásra.
Letöltöd ezt:
Kibontod, és a megjelenő telefon memóriakártyára, amit a sajátgépben találsz felmásolod az SDCard tartalmát, és mellérakod a iGOMyWay_8.4.2.124036_JM-PPCW.apk -t. A telón lehúzod megint a szürke sávot, és leválasztod a kártyát. Fellépsz a marketra, és letöltesz egy fájlkezelő progit, pl ES File Explorer. Elindítod, megkeresed a kártyán iGOMyWay_8.4.2.124036_JM-PPCW.apk-t, feltelepíted, és lám kész az ingyen iGO az Optimusra! :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok!
Minden ok, a letöltési linket nem működik de megtaláltam ugyanezt a programot, felraktam a telefonra, moinden oké volt sikeresen telepitettem, de amikor a telepités után eliditottam az IGO-t ez irta ki: Plese insert zour SD card containing IGO content files. ezzel nem tudtam mit kezdeni, tudnál adni valami tanácsot mit csinálhatnék? előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!