Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell akármit feltelepít...

Hogyan kell akármit feltelepíteni Lg Gt540-re wifi nélkül usb-vel?

Figyelt kérdés
Most vettem egy Lg GT540 optimust és egyáltalán ne mértek hozzá, hogy pl.: ha letöltök valamit neten azt hogyan tudom felrakni ugy a telóre azt meg is találjam rajta, mert akármit felrakos a mem.kártyára nem találom meg a telón, és azt sem tudom hogyan kell rátelepíteni valamit wifi nélkül a pc-n keresztül.....KÖSZZIII
2011. máj. 6. 01:01
 1/2 A kérdező kommentje:
....van egy csomó apk. fájlom azt felmásolom a telóra pc-ről, és utána nem találom sehol a telón azt az apk.fájlt.......tudom kell egy astro program a telóra, de wifi nélkül hogyan tegyem rá ezt a programot??
2011. máj. 6. 01:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Fájlkezelő nélkül (vagy app installer) nem találod az apk fájlokat. Na most ha te fel is másolod a telódra egy fájlkezelő apk-ját, azt szintén nem fogod tudni feltelepíteni, mert még mindig nincs mivel feltelepítened.

Szóval leginkább sehogy. Tessék beszerezni otthonra egy wifis routert, mert az android amúgy is egy elég erőteljesen internetszerető rendszer.

Amúgy meg megpróbálhatod ezt is:

[link]

2011. máj. 6. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!