Melyik mobil a jobb?
mobilt szeretnék vásárolni a nyáron csak nem tudom hogy melyik legyen:
samsung galaxy s 2
iphone 4
mindkettő nagyon jól néz ki meg okos
melyiket vennétek és miért?
Galaxy S2.
-sokkal jobban felszerelt, a vas, ami benne van a jelenlegi legkeményebb. (1Ghz-es kétmagos processzor, 1 Gb RAM).
-az Android szabadsága miatt sokkal jobban bejön nekem, főleg a 2.3-as a TouchWiz 4.0-val.
Továbbá az iPhone nem érte, nem éri meg, és soha nem fogja megérni az árát. Aki azt válaszolja neked, hogy iPhone4, az vagy elfogult Apple fan, tehát beszükült, degenerált, kretén bunkó, aki ráadásúl még nyomorék is vagy soha életében nem látott Galaxy S2 specifikációt, tehát olvasatlan, nem ebbe a témakörbe való személyiség. Egyértelmű, hogy jobb a Galaxy S2. Már a Galaxy S is sok független, semleges tesztben nyert, de ez az egész mobilpiac egyik legkiemelkedőbb gépe lett(Galaxy S2).
galaxy s2.
szoftverben szerintem veri, hardverben biztos hogy veri
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:52
Láttam specifikációt :) Tényleg szép a camcungra írott androidos dolog. Sőt, amatőr szinten elismerés is érte, ügyesek voltak a fiúk, hogy összehozták ezt a semmiből. Pár évet még dolgoznak rajta, és tényleg olyan qrvagyors és megbízható lesz, mint amiről regélnek a reklámokban, és nem csak a csórók veszik meg abban a hitben, hogy milyenfasza telefonjuk van olcsóért xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!