Milyen telefont ajánlanátok? Illetve mi a véleményetek a Nokia c6ról?
Figyelt kérdés
Szeretnék már egy új telefont venni, már elég régóta egy Nokia N70em van, igazából nincs vele semmi bajom csak valami modernebbet(érintőképernyős) szeretnék. Annyira most nem vagyok eleresztve szóval ár alapján a Nokia c6-ot néztem ki. Főleg Nokia párti vagyok. Meg tetszik a külseje. Amire leginkább használnám az fényképezés, wifin netezés, telefonálás természetesen, meg néha zenét hallgatni. Azért mondjuk szerettem azt az N70ben hogy sok programot le lehetett rá szedni, pl játékokat vagy film néző progi szóval az sem baj ha ilyeneket tud.
Nézegettem a többi telefont ami ebbe az árkategóriában van de azok vagy nem néznek ki jól vagy nincs vaku bennük. Meg a méret is fontos az ilyen mini telefonok az én kezemben elvesznek :)
2011. febr. 25. 19:31
11/11 anonim válasza:
Anyucim legalább megnevelt, hogy legyek olvasott és naprakész. És azt is belém nevelte, hogy amihez nem értek, abba nem böfögök bele, mert még valaki kreténnek mer hinni! :D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!