Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?...

Milyen telefont ajánlanátok? Illetve mi a véleményetek a Nokia c6ról?

Figyelt kérdés

Szeretnék már egy új telefont venni, már elég régóta egy Nokia N70em van, igazából nincs vele semmi bajom csak valami modernebbet(érintőképernyős) szeretnék. Annyira most nem vagyok eleresztve szóval ár alapján a Nokia c6-ot néztem ki. Főleg Nokia párti vagyok. Meg tetszik a külseje. Amire leginkább használnám az fényképezés, wifin netezés, telefonálás természetesen, meg néha zenét hallgatni. Azért mondjuk szerettem azt az N70ben hogy sok programot le lehetett rá szedni, pl játékokat vagy film néző progi szóval az sem baj ha ilyeneket tud.

Nézegettem a többi telefont ami ebbe az árkategóriában van de azok vagy nem néznek ki jól vagy nincs vaku bennük. Meg a méret is fontos az ilyen mini telefonok az én kezemben elvesznek :)

2011. febr. 25. 19:31
1 2
 1/11 anonim válasza:

A Nokia C6-on nem symbian 3 operációs rendszer fut, hanem a régebbi. Azaz nem éri meg rá beruházni. A régi symbian (Nokia 5530 (sajnos nekem is ilyenem van) már nem nagyon kapnak fejlesztés) A symbian 3-as készülékek igen, és jók is, de drágák!

Amit ajánlani tudok csak az a Samsung Galaxy Ace!

2011. febr. 25. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Gombosokból a Nokia a legjobb, de érintőképernyősökből nem eltaláltak. Képernyő hibák, wi-fi hibák, lassú, elavult és buta oprendszer....stb. Én is a Samsung Galaxy Ace-t ajánlom. Teljesen rendben van a telefon, komoly a felszereltsége, oprendszere meg...maradjunk annyiban jobbat kivánni sem lehet! Fontold meg és hagy már a francba az előitéleteidet, mert ezek a Samsungok teljesen korrektek!
2011. febr. 25. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
A kérdésed második felére válaszolva: épp 2 napja teszteltem egy barátom C6-osát. A routert egyből látta, jó volt a vétele, csatlakozott egyből. Fényképet jót készít és sokáig bírja az akksi is. 2 negatívumot tudnék ellene felhozni. 1: kissé nehéznek találom a maga 150 grammos súlyával és a menü csak úgy fordul fekvő nézetbe ha szét vagy csúsztatva a készülék. De ettől eltekintve nekem tetszett.
2011. febr. 25. 20:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Hmm hát nem tudom ez a Samsung se rossz, de szerintem ez pénz kidobás lenne most mert biztos megy még le az ára. Na meg nincs headset :S jó oké az még vehető is akár hozzá.

Ami nagyon tetszik a C6-ban az a kinyitható billentyűzet, én szeretem ha vannak gombok a telefonon, de ugye most ez az érintő képernyős a divat és nekem is tetszik. És a C6 egyesíti a két dolgot a legjobban az árához képest.

Azt én is hallottam hogy rossza rendszere, de úgy vagyok vele hogy amik elérhetőek androidon azok nagy része fizetős amúgy is. Meg arra is gondoltam hogy most 1-2 évig jó lesz a C6 és utána már a Nokia is csak új symbian 3as vagy androidos rendszert fog használni és majd akkor esetleg lecserélem. Addig is kihasználom a C6 lehetőségeit. És ha belegondolok anno az N70 is sok kritikát kapott. Még is meg voltam elégedve vele.

2011. febr. 25. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
HoHo. Álljon meg a verekedés. Az Androidon nyilt a forráskód, éppen ezért minden alkalmazás inygenes!! (Ami hazánkban letölthető). Továbbá az egész rendszer sokkal gyorsabb és használhatóbb, mint a Symbian. Tagadhatalan, hogy jobb, semmi negativum nem érheti! Az is tévhit, hogy Nokia áttér Androidra, nem! WP7-re fog áttérni, NO COOMENT! Mivel a Symbian jövő évtől leállitodik fejlesztés terén, ezért elgondolkodnék, hogy fektesseke olyan okostelefonba, amely oprendszere elavult és jogosan el is temetett! Ha meg qwerty kell Androidon, ott a Samsung Galaxy 551, Motorola Milestone, Sony X10 mini pro ... ez nem lehet indok!
2011. febr. 25. 22:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit, hmm erősen elkezdtem gondolkodni az Ace-n
2011. febr. 25. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Az jó ha gondolkozol az Ace-n, de ha fontos a billentyűzet ott a Galaxy 551, amely szintén korrekt telefon. De mindenek előtt azt ajánlom, hogy menj el és próbálj ki egy Androidos telefont. Lehetőleg azt, amit kinéztél. Meglátod a felhasználói élmény annyira magával fog ragadni, hogy nem tudod majd lerakni a telefont. Továbbá a rengeteg program, alkalmazás mind ingyenesen ott a Market-ben!
2011. febr. 25. 22:15
 8/11 anonim ***** válasza:

samsung 320x480 pixeles felbontású

nokia 360 x 640 pixel

a samsung gyárt: mikrót, tv-t, porszívót, mosógépet, dvd-t stb...

a nokia pedig csak a telefonokra öszpontosít + gps-ben a legjobb + az érintős és fizikai (megvilágított!) billentyűzet kombinációja.

gondold át ezeket is.

2011. febr. 25. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:

1. A felbontás korántsem egyenlő a képernyő szépséggel vagy a képélménnyel. És bizony a Nokia képernyőkkel van probléma bőven, az érintőképernyős telefonokat nem tudták jól eltalálni.

2- Az ilyen előitéletek bunkósági hajlamra adnak okot, amelyek arra utalnak, hogy semmi gőzöd nincs arról, hogy mi az a Samsung -Wave, WaveII, Galaxy S, Galaxy SII, OMNIA7... És azt se felejtsük, hogy a Nokia is gumicsizma gyártással kezdte annak idején. Az, hogy a Samsung több termékben is megtudja állni a helyét, az csak az előny és nem a hátrány, főleg, hogy a legtöbb alkatrész náluk készül, és az újabb Nokiáknak is ők adják a képernyőt, processzor és rengeteg egyéb alkatrészet. Tehát a gondolatmeneted alapján egy hűtő, porszivógyártó a Nokia egyik legnagyobb beszállitója.

3. Az is rögzült bennem, életedben nem dolgoztál Androidon, sőt még Symbianon sem, csak az üknagyapád beléd verte, hogyha telefon, akkor Nokia. Nem, rég nem, főleg nem érintőképernyősben, melyen Symbian fut.

Ritka olvasatlan és tudatlan embertársam lehetsz, de legalább ne itt osztanád az elfogult hülyeségeid!

2011. febr. 25. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Ritka olvasatlan és tudatlan embertársam lehetsz

ebben a mondatban az anyucidra gondoltál :D

2011. febr. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!