Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most ez mér van így? (segícs...

Most ez mér van így? (segícs nem olyan hosszú:D)

Figyelt kérdés

feltöltöttem a telefonomat 3000 ft-vel jó tudom levett 750et mivel kértem sos pénzt de azt levette.

Másnap amikor megcsörrent elolvastam az üzenetemet és azt írta hogy 300 ft alá esett az összegem mikor én nem hívtam és nem is sms-eztem el sőt még olyat sem csináltam ami pénzbe kerül..

sőt sms-be azt is megírták hogy 2 hónapon belül plusszba kapok rá 2000-et mert feltöltöttem de az a pénz a mai napig nem ment rá..

13/L

2011. febr. 25. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem mentél fel vele a netre? Mert ha igen az is szívhatja. Kapcsold ki az adatforgalmadat. Valahogy így kell: Beállítások - vezeték nélküli hálózatok - mobilhálózat - adatforgalom - ki. A másik gond az lehet hogy nem a telefonodon hanem a gépeden valami pénzes szolgáltatást vettél igénybe. Pl.:(sok átverős oldal van.) Felmész például a jozsika.hu-ra(ez csak egy példa oldal) ott látsz egy hirdetést hogy te léptél be 1000.-nek ezért letölthetsz ingyen zenét a telódra. Te odamész beírod a telószámod és kész. Meg is van a baj. Egyébként lent az apróbetűs részben mindig le van írva hogy naponta kapsz egy zenét de levesz mondjuk 500Ft-ot. Nehéz lemondani, vissza kell keresni az oldalt és az apróbetűs részben.

Ha egyik se akkor nemtom. Remélem tudtam segíteni.

2011. febr. 25. 19:15
 2/3 anonim válasza:
meg tanulj meg írni:D
2011. febr. 25. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:

nem egyik sem

a telóm nem valami nagy találmány netezni sem lehet vele a hirdetésekre meg nem szoktam felmenni mert van ahova kivan irva hogy ingyen de ugyse lesz ugy ..

irni tudok csak siettem xD

2011. febr. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!