36707008379 Ti is szoktatok üres SMSt kapni erről a számról? Mi ez az egész?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 17:19
1/7 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy más is kap, mert beírtam a számot a google-be és ez jött ki: [link]
2011. febr. 25. 17:22
2/7 anonim válasza:
Igen,én is szoktam.Vodafonos vagyok.
4/7 anonim válasza:
Én nem erről a számról,hanem azt hiszem egy 20asról,én is 20as vagyok.Valamikor sorba jött 6db...
5/7 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy ez valami átverés féle, mert ha visszahívod, akkor egyből egy hatalmas összeg íródik a számládra, szóval szerintem azonnal töröld és tiltsd le azt a számot, de lehet hogy ez csak hülyeség... de jobb félni mint megijedni :)
6/7 anonim válasza:
fejlődnek.. pár héttel ezelőtti üres sms után a következő szövegű smst kaptam tegnap, míg nem volt térerőm:
"Miért mindig akkor merülsz le amikor én hívlak? :("
Érdekelne mi is áll e mögött...
7/7 anonim válasza:
Úgy fest,hogy a Vodafone rendszerében lévő hiba miatt időnként erről as zámról küldi ez a kikapcsolt állapot miatt nem kézbesíthető smst, valamint időnként csak üres sms megy át (gondolom hívásértesítő helyett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!