Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kártyás csomagban is elérhetők...

Kártyás csomagban is elérhetők ezek a funkciók?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy nokia 5230 navit vagy egy apple iphone 2g-t vagy 3g-t, de szerintem csak nokia lesz ebből még nem tudom. Néztem a mobilszolgáltató honlapját (t-mobile lenne mindenképp) és most ezek a mediamania csomagok mennek nagyon. Viszont én nem szeretnék előfizetéses lenni. Ha kártyás csomagban veszem meg a telefont akkor is ki tudom használni az ezeken lévő alkalmazásokat?És ha igen hogyan? Pl. ha netezni szeretnék, vagy emailezni.
2011. febr. 24. 11:59
 1/5 A kérdező kommentje:
A másik kérdés még ide kapcsolódik: kártyás csomagban is elérhető ingyenesen a facebook? Vagy az csak a megadott médiás csomagoknál van?
2011. febr. 24. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindennel ingyenes a fészbuk, és igen, wifivel is tökéletesen kihasználhatók. Nekem androidos van, és nem hiányzk a mobilnet. Pesten minden sarkon van szabad wifi.

Mikor megveszed, érdemes valami 0 egyenlegű kártyával kísérletezni rajta, mert nekem első dolgaként elfogyasztotta az 1000 ft-os egyenleget. 760 kB-ra volt elég (véletlen google maps megnyitás, 2 másodperc).

2011. febr. 24. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, tehát az 5230 kilőve, azon nincs wifi.

Én ilyen őskövület ájfónt sem ajánlanék, de te tudod.

2011. febr. 24. 12:13
 4/5 A kérdező kommentje:
hát az ár miatt néztem ezeket, mert kb ennyit tudok rászánni. Nekem is tetszik az iphone 4, de 150ezer ft. pff annyit nem nagyon adok egy telefonért azért akartam ezek közül valamelyiket..de akkor nem tudom... :(
2011. febr. 24. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ájfón 4 sem olyan nagy szám sajnos... Nekem is tetszett, végül csak egy Blade-re futotta, de nem bántam meg. Szánalmas, hogy pl ájfónra nem lehet bluetoothon mp3at küldeni... Részemről mostantól csakis android jöhet szóba, nem hiányzik az itunes meg az ovi...
2011. febr. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!