HTC Desire, Nokia N8, vagy SE X10?
Figyelt kérdés
Néhány fontos dolog: multimédia (filmnézés, zenehallgatás, játék), fényképezés, internet! És fontos: Összeszerelés minősége, anyaga, telefon tartóssága!2011. febr. 24. 01:37
3/13 anonim válasza:
Hát ha fényképezés akkor biztos ne desire!!!!!!!!!!!! Barátomnak van olyan és nem szép képeket csinál nekem szebnek tűnik amit az én telefonommal csinálok (nokia 5800 3,2 mgp). Nokia N8 szuper telefon jól is néz ki de az a op.rendszer ahhhh!! SE nagyon jó legalábbis a tesztek szerint amiket olvastam:)) Én is kinéztem a köv telefonomat Samsung i9000 Galaxy S (1 hónap mulva veszem ki)-sztem amit fent felsoroltál az erre pontosan passzol, de ha ezek közül akkor SE:))
4/13 anonim válasza:
N8 az utolsó! Desire, Galaxy S, X10 - ilyen sorrendbe ajánlott. Habár a Desire nem erős multimédiában, abban a Galaxy S a király!
6/13 anonim válasza:
Miért is N8?? Mertlassú, buta és elavult??
7/13 anonim válasza:
Lehethogy azért van ilyen véleményed, mert neked nincs!!:))
8/13 anonim válasza:
Éppen most választottam telefont a Desire HD, a Galaxy S és a Nokia N8 közül. Mindegyiket kipróbáltam vásárlás előtt, komolyan utána olvastam minden apró részletnek! Az N8 akkorát csalódtam, hogy az nem kifejezés! Az egész oprendszeren látszik, hogy elavult, lassú, mint a bűnhődés, nameg nem mondanám okosnak sem! A telefon külseje 10-es, viszont elnézést, hogy telefont használni veszünk és nem a repedt sarkú barátainknak mutogatni! És éppenséggel lehet, hogy te vagy elfogult és csak a telefonodig látsz, pedig egy Androidhoz képest az N8 egy kis fémforgács! És ez tény, nem kell erről vitát nyitni!
9/13 anonim válasza:
És melyiket választottad végül?? Mért nem fejezted be??
10/13 anonim válasza:
A Desire HD-t, azért, mert nem szokás offolni! És ennek semmi köze a témához, hogy melyiket választottam! Hát ezért, amúgy nem bántam, meg sőt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!