Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam: LG GS290...

Melyiket válasszam: LG GS290 / Viewty Smile GT400 / KP500?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:49
 1/8 bp1985 ***** válasza:
Ha mindenképp lg, akkor a gt400, bár én egyikért sem adnék pénzt, ugyanúgy, mint nokiáért sem.
2011. febr. 21. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont! Soha Lg-t:S
2011. febr. 21. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
de, hogy válaszoljak is: gt400
2011. febr. 21. 20:57
 4/8 anonim válasza:
Azt nem mondanám hogy az LG a legsz+++bb telefon készítő cég a világon de tény hogy ilyen olcsó árkategóriában eléggé silány termékeik vannak :S De ha mindenféleképpen választani kéne akkor a gt400-as.
2011. febr. 21. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
LG-t SOHA!!! Jelenleg minden kategóriában minőségtelen telefonjai vannak (majd jön az Optimus Black, 3D, 2x, amely talán jobb lesz), de manapság az Optimus ONE is olyan eldobni való készülék, mint a többi LG, pedig az a csúcskészüléke, ami jelenleg a szolgáltatók polcain van! LG - minőségtelenség, megbizhatatlanság, butaság, nagy reklám! Csak az vegyen ilyent, akinek nem futja jobbra! De az inkább telefont se vegyen! De ha mindenképp a 3 közül kell akkor esetleg GT400, de ez aztán a butaság non plus ultra-ja!
2011. febr. 21. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként próbáltátok már az LG-t, vagy csak egyéb rossz véleményből idéztek? :) Az egész családom LG-t használ, az enyémmel sosincs baj. Szóval én vagy a gs290-t vagy inkább a Viewty Smile-t ajánlanám. a KP500 tényleg nem csúcskészülék.
2011. febr. 21. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
igen, én már próbáltam egy gt540et. Hát most nem kezdem el sorolni, hogy rá kellett feküdnöm, hogy reagáljon, és hogy mennyit gondolkozik, mire belép oda, ahova szeretném és stb stb stb
2011. febr. 21. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Majdnem az összes LG telefonon dolgoztam, de ha csak a Samsung-ot vesszük, még az olcsó kategóriában is ég és föd a két gyártó terméke!
2011. febr. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!