Melyik Sony Ericsson telefont ajánlanátok inkább?
Figyelt kérdés
Telefont készülök venni, leszűkítettem a rózsaszín szolgáltató termékpalettáját 2 telefonra, ezek nagyon hasonlók de sokban eltérnek, és nem tudok választani.
Ez a Sony e. x10 mini és a Sony e. x8
Leginkább fotózás, zenelejátszás, és a többi multimédiás dolgon van a hangsúly, meg hogy egy töltéssel minél tovább bírja. Ti melyiket mondanátok. Akinek van valamelyik az leírná a tapasztalatait? előre is köszi :)
2011. febr. 21. 18:03
1/2 anonim válasza:
Nekem x8am van és jó kis teló. De az x10 mini kicsit többet tud. De az azért nagyon zavaró(főleg ha férfi vagy) hogy alig lehet eltalálni amit akarsz. Legalábbis amikor mini pro volt a kezemben akkor ez engem nagyon zavart. Tehát mondjuk ha a fotozáson van a hangsúly akkor a mini mert annak 2MP-el jobb a kamerája. Zenelejátszás ugyan az mivel az android is rajta tök ugyan olyan. De persze drágább is a mini.
2/2 anonim válasza:
Én megrendeltem az X8-at, még nem jött meg. Ha a jobb kamera megéri az árkülönbözetet, akkor azt vedd. Viszont az meg túl kicsi. (X10mini) Nézz képeket mindkettőtől, és dönts.
tehát
X10 mini előnye:
kamera
X8 előnye:
olcsóbb
nagyobb
neked kell dönteni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!