Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket lesz érdemes megvenni?

Melyiket lesz érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

szeretnék új mobilt venni és ezek közül választok:

samsung galaxy s

samsung galaxy s 2

iphone 4

nem tudom eldönteni

hogy a sgs2 mennyivel jobb mint a sgs hogy érdemes e az ujjabbikat megvenni?

azt is írjátok le hogy miért

juniusban szertnék vásárolni

szóval ha van jobb mobilötletetek hogy melyik még a jó akkor azt is írjátok le előre is köszi

2011. febr. 20. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ránézésre egyértelműen Samsung Galaxy S2. Igaz, hogy magas bevezető árral fog érkezni, de, hogyha iPhone4-re kitelne, akkor erre sem lesz probléma a pénzt előkeriteni! Hogy mivel jobb az elődnél?? Nagyobb és szebb képernyő, kétmagos processzor, amely sokkal gyorsabb, Android 2.3-al fog érkezni, FullHD viedo felvételére képes 1080-pal a 8megapixeles kamerájával, amelyen még vaku is van! Hogy megéri-e a többletár a különbséget? Azt mindenki maga döntse el, de tagadhatalan, hogy a Galaxy S2 a legjobb mai napig bemutatott telefon, mind felszereltségben, mind specifikációban!
2011. febr. 20. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a gyord választ :)

még mások véleményére is kiváncsi vagok ugy hogy írjatok még :D

2011. febr. 20. 21:10
 3/7 anonim válasza:
Egyértelműen iPhone 4,nagyon jó rajta internetezni,retina kijelző amin nem látod a pixeleket(egyszerűen gyönyörű),maga a telefon kinézete is jobb és nagyon sok játékot tudsz letölteni.HD videót csinál,5mpixeles kamera ami szerintem bőven elég ha jobb fényképet szeretnél készíteni arra ott van a fényképezőgép,és a mérete pont elég nem kell olyan nagy telefon elég nagy ez is.
2011. febr. 21. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Igy néz ki egy olyannak az elfogult válasza, aki életében nem látott Galaxy S2 specifikációt, csak az agya jól át volt mosva, hogyha telefon, akkor iPhone. Szánalom!
2011. febr. 21. 18:12
 5/7 anonim válasza:
Csak azért mondják nagyon sokan h samsung meg lg meg satöbbi mert nincs iPhone-ra pénzük és probálják bemagyarázni maguknak,nekem sincs iPhonom de szerintem ennél jobb telefon nincsen...
2011. febr. 21. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Fél éve már gyűjtök a Galaxy S2-re! Nem tudom 220 ezer elég lesze-e! De remélem igen, és akkor jöhet nekem akármilyen Apple nyomorék, mert nem tud érdekelni!
2011. febr. 22. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. febr. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!