1/7 anonim válasza:
Android 2.4 van rajta, amiről köztudott, hogy nem a Tabletekre készült, hanem okostelefonokra. Na itt már úszott a dolog, de az egész felszereltsége ma már kicsit 'elavult' tekintve, hogy milyen Tabletet hozott a Samsung a Galaxy Tab 10.1 személyében! Ma már olyant kell venni és nem ezt a telefonra optimalizált oprendszerű, messze nem nagy durránású, de figyelemre méltó táblát!
2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk az már egy máskérdés kinek mire kell a tablet :D
2011. febr. 20. 19:04
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ennél még a THC is jobb.
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként mondták, hogy a 3,0 elérhető lesz rá
2011. febr. 20. 20:14
5/7 anonim válasza:
Kérdező! Hogy, hogy ki mire használja a tablet-et?? A Galaxy Tab 10.1 és a Flyer marhára egy kategória, csak az utóbbi kicsit későn jött! A Tablet-ek jelenleg az Android 3.0-ával a legjobbak, nem egy ilyen mobilverzióval, amit ugyan próbáltak Tablet-re optimalizálni, de igazán nagy hatást nem ébreszt senkiben! Továbbá erre a Flyer-re nem is lesz 3.0, mert oda kéne a kétmagos processzor, ami ugye kimaradt belőle!
6/7 pvikusz válasza:
Ennek a dual-core hoaxnak lehetoleg ne doljetek be, google oldalrol mar reg cafolva lett!
A Flyer es a 10.1 galaxy tab meg kicsit sem egy kutya, mar csak a meretuk miatt is, a flyert mindenhova magammal tudom vinni, mig egy 10 colos tablet hordozasa igen kenyelmetlen.
En szerintem be fogok fektetni egybe, megpedig a 1,5ghzes proci (hiaba nem dual core, meg mindig a kiadott legnagyobb orajelu),a scribe technologia, a 7colos meret, a htc marka es frissitesi hajlandosag miatt!
7/7 anonim válasza:
Bezzeg mikor a Galaxy Tab jött ki 7 collal, mindenki leszólta, hogy az nem Tablet, mert 7 collal mivel több, mint egy okostelefon??!! :D De igen, az elfogultság törvényt és döntést hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!