Pvikusz kérdése:
HTC Flyer vagy Samsung Galaxy Tab 8.9? Ti melyiket választanátok és miért?
Figyelt kérdés
Ha más androidos tabletet választanátok, azt is szívesen elolvasom, de az ipad trollok kíméljenek!!!2011. ápr. 4. 09:01
1/7 anonim válasza:
a flyert, mert azzal lehet rajzolni :D
2/7 anonim válasza:
A Flyer Android 2.4-el jön, amely 2011-ben a Tabeltek piacán kritikán alúli. Tehát Galaxy Tab 8.9, amelynek a hardvere is és a software is megállja a helyét. És ne gyertek, hogy majd a Flyer-re is lesz Android 3.0, mert odáig még sok viz lefolyik a Dunán, amúgy is kell optimalizálni azon a gyengécske hardveren, nem hiába jön 2.4-el.
3/7 anonim válasza:
Te pedig asdfvb nem azért választanád azt, mert lehet vele rajzolni, hanem mert irja rajta, hogy htc.
4/7 anonim válasza:
Galaxy Tab 8.9. Ép felfogású ember, hogy hozza fel érvként, hogy lehet rajzolni?? Holott az egész készülék mind szoftveresen, mind hardveresen elmaradott a mai piachoz képest (IPAD2, Samsung Tabletek,...). Nem rég óta tevékenykedem ezen az oldalon, de egyre jobban megfigyellek téged asd...mit tudom én, hogy neked mindegy, hogy miről van szó, de ajánlod a htc-t. És ha ez igy van kezdesz egy kis nyomorék suttyóvá válni a szemembe. Ez az oldal nem azért van, hogy a te fan készülékeidet Istenitsük, vagy, hogy mindenki azt vegye. Gondolkozz el magadon, mert hanem én szavakban elgondolkoztatlak.
5/7 anonim válasza:
én amúgy lehet, hogy elgondolkoznék inkább ezen:
ma már 512 mb rammal árulják, 45 körül meglehet kapni az ebay-en, 3-ad annyiba kerül mint a fent említettek :)
6/7 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 13:59
azért nem vagyok idióta fan, mert szoktam mást is ajánlani a htc-n kívül :D
7/7 anonim válasza:
Htc puccini-t kell venni , az jobb az egésznél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!