Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy a wifi pénzt...

Lehetséges, hogy a wifi pénzt vesz le?

Figyelt kérdés
kb 4000 Ft lett a netezés a telefonszámlámban, pedig csak wifiről neteztem.
2011. febr. 20. 10:53
 1/10 anonim válasza:
Hát akkor mégsem wi-firől neteztél...
2011. febr. 20. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
A wifi NEM vesz le pènzt. Valoszinu, hogy nem lett beallitva, hogy a mobilnetet hasznalja-e vagy a wifi halozatot. Erre fokozottan kell figyelni es akkor nem lesz effele kellemetlen szituacio tobbszor.
2011. febr. 20. 10:59
 3/10 A kérdező kommentje:

lehetséges. nemtudom. hol tudom ezt ellenőrizni? hol lehet beállítani?

köszönöm a választ.

2011. febr. 20. 11:29
 4/10 anonim válasza:
wifi tényleg nem szedhet le pénzt. Véletlen nem samsungod van? mert arra tudok megoldást =)
2011. febr. 20. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Wi-fi nem szed le pénzt, az azért van hogy annélkül netezz. Esetleg valami pénzes szolgáltatást használtál. Pl.: letöltöttél valamit ami pénzes volt. Vagy nincs kikapcsolva az adatforgalom és így azon csatlakozott fel. Megpróbálom leírni hogy az én telómba hogy kell kikapcsolni.: beállítások - vezeték nélküli és mobilhálózatok - mobilhálózatok - adatforgalom - ki. (Ez mondjuk konkrétan SE X8.)
2011. febr. 20. 12:29
 6/10 A kérdező kommentje:
hát igen, ezaz. le van tiltva az adatforgalmam amióta megvan a teló. töltöttem le programot marketről, de mind ingyenes. és töltöttem még rendesen böngészőről is, de az is ingyenes. sony ericsson xperia x10 minim van..
2011. febr. 20. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha le van tiltva a netezés, akkor nem is számlázhatták ki. Reklamálni kell a szolgáltatónál.
2011. febr. 20. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
próbáld ki az APNdroid-ot.
2011. febr. 21. 18:11
 9/10 A kérdező kommentje:
az mi is?
2011. febr. 25. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
egy olyan program, ami egy érintésre lekapcsolja a mobilnetet. tehát wifi-vel tudsz csak rámenni.
2011. febr. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!