Frissen feltöltött 10. 000 Ft-om tűnt el hirtelen! Wifi fogyaszt pénzt? Gondolom sokan fogják majd a fejüket, de még soha nem neteztem mobilról, felesleges pénzkidobásnak tartottam. Tovább lent.
Itthon kábelnetem van, vezeték nélkül is használható, jelszóval védett. Beüzemeltem az új Galaxy S telefonom és naivan azt hittem hogy az itthoni netre csatlakoztam, kérte a jelszót is, de gondolom nem, mert egy idő után jött az sms, hogy 300 Ft alá csökkent a kártyámon a díj, mikor majd 11.000-rel kezdtem. Vagy csupán a wifi használata is pénzbe kerül? Ha nem, akkor hova csatlakozott, ami levitte a pénzem?
Nem netezgettem rajta, leginkább a beállításokat csináltam meg, de megnéztem működik-e a net, a GPS, a facebook fiókomba léptem be egyszer, hogy beállítsam a jelszavát és a youtube-ra léptem be hogy megy-e rendesen rajta a videó, de mindössze ez pár perc volt és ezután a telefonbeállításokkal szórakoztam órákig. Erre lefogyott az egész pénzem. Mit csináltam rosszul? Hogy kerülhetem el ezt legközelebb?
Örülnék a normális válaszoknak, így is szép kis tanulópénz volt.:S
Mobilnetet használtad... Hívd fel a szolgáltatót, hogy minden internet előfizetést (beleértve a havidíj nélkülit is, ilyen pl a Netstart a T-mobile-nál)
Vagy a telefont állítsd be, hogy csak a wifit használja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!