Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire éri meg használt...

Mennyire éri meg használt telefont venni?

Figyelt kérdés
Előnyök, hátrányok, mit kell ellenőrizek a készüléken vásárláskor
2011. febr. 17. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jó állapotban van és jó áron talán megéri, de garancia nélkül nagyot koppanhat vele az ember...

Ha 2 nap múlva valami baja lesz, akkor lehet többe kerül a javítás, mint maga a telefon.

2011. febr. 17. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Kapásból azt mondanám, hogy nem éri meg szerintem, mert az új telefonok is hamar tönkremennek. Ha meg már használt is, párszor leejtették, megtaposták stb., nem érdemes érte pénzt adni. Nem tudom persze, milyen telefont akarsz venni, meg mennyiért, de ilyen-olyan kedvezménnyel az újak sem annyira drágák, és arra van garancia.

Ettől függetlenül nemrég én is használtan vettem Nokia 6303i telefont (nem kártyafüggetlen), 20 ezer forint volt. Megvolt hozzá az összes gyári tartozék, eredeti doboz, eredeti csomagolásban ki sem bontott töltő stb. Ez azért elég bizalomgerjesztő volt, hogy valszeg vigyáztak a készülékre, amit akkor a Vodafonnál 30 ezerért kínáltak újonnan. Utólag is azt mondom, hogy jó vétel volt.

Szóval ki lehet fogni, bár ettől függetlenül szerintem általában jobban megéri az új, garanciás telefon.

2011. febr. 17. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez szerintem sok mindentől függ. Én vateráról vettem telefont, 22hónap garanciával, fóliás kijelzővel, karc mentesen. Szerintem így megéri, hogy sporoltam rajta 15ezret. De az ilyen 2-3 éves telefonokat nem éri meg meg venni mert nagy résszükre már csak a pénz ráfordítás van. Használt boltba szintén nem éri meg mert nem tudsz semmit a telefon előéletéről. Egy a lényeg garanciával vedd ha tudod, különben nagyon meglehet szívni! Ikább vatera,tesz-vesz mint használt bolt.
2011. febr. 17. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
jah és arról sem szabad elfeledkezni, amitől énis félek, hogy ha a telefont a tulaj előfizetésbe vette és nem fizeti a számláját a telefont leiltják és nem lehet majd használni!
2011. febr. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!