Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 vagy se xperia x10...

Nokia 5230 vagy se xperia x10 mini? Melyiket és miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nokia jobb navigációra,nagyobb kijelző ingyenes OVI MAPS.X10 mini rugalmasabb látványosabb OS,jobb kamera.Dönts,és köss kompromisszumot,számodra melyik fontosabb.
2011. febr. 16. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Turokám el vagy szédülve. Éppen, hogy nem Nokia-t kell választani! H is merül fel?? Wi-fi nincs benne. Oprendszere lassú, elavult és buta. Az egész felhasználói élmény egy f.o.s! X10mini Android, wi-fi, de dönts te, mert ennek viszont elég kicsi a képernyője! Inkább vegyél Galaxy Ace-t!
2011. febr. 16. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nokiám van, szeretem, tetszett nekem is a másik, de drága, kicsi a képernyője, és inkább már fizess elő internetre, mint wifi.. kevés helyen van, általában lekódolva, nekem nem hiányzik különösebb képpen.. és ami szeirntem tényleg zavaró, hogy nagoyn kicsi a kijelző, és konkrétan semmi nem fér rá, nagyon pontosnak kell lenned ha valamit akarsz rajta, pontosabbnak mint általában egy érintőssel..
2011. febr. 16. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondom, vegyél Galaxy Ace-t!!
2011. febr. 16. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Miről beléllsz?Hol jobb a x10mini navigációra?Nem mindenkinek számit a felhasznállói élmény varázsa...
2011. febr. 16. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a két telefon a 2 véglet. A nokia egy symbianos semmit nem tudó elavult sz@r. Az x10 amilyen kicsi annyira okos. De tényleg kicsi! Nagyon! Szerintem keress valami kettő közöttit. pl. x8,galaxy3.
2011. febr. 16. 21:52
 7/9 anonim válasza:
Nekem mind a kettő van x10mini prom és nokia 5230 az Se sokkal jobb!!!!bár a nokiának szebb a kijelzője és jó rajta az ingyen navi de ha választani kell se-t vegyél
2011. febr. 17. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont erről beszélltem énis,de a symbian azért még mindig jó,hasznos.Ha nem hiszed vegyél touchwizes samsungokat...
2011. febr. 17. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
A 2 telefon közül 1iket se venném meg.A nokiát azért nem mert nem tud annyit ammenyit én elvárnék,a sonyt meg azért nem mert kicsi a képernyője.Am van Symbianos és Touchwiz es telefonom is mind a 2 használható s nm is lassú és nem is fagyogat.
2011. febr. 17. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!