Vélemény a Samsung Galaxy Ace -ről?
Figyelt kérdés
Feltűnik szabad szemmel, hogy a kijelző "csak" 320*400 felbontása van, mennyire csúnyább, hogy ha csak ennyi és nem 400*800 mint például a HTC DESIRE-nél2011. febr. 16. 21:02
1/11 anonim válasza:
Fenét, szerintem éppen, hogy kiváló telefon. Én rengeteget foglalkozok képernyőkkel, de a képernyő nem annyira szembetűnő, hogy emiatt ne vennénk meg, ez az elég jól felszerelt telefont! Az árát kicsit magasra lőtték, de összességében rendben van!!! :)
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem egész jó áron van, nem sokkal gyengébb mint pl a HTC DESIRE, kijelző méret, felbontás és a processzor valamivel gyorsabb, csak jóval drágábban :) Igazság szerint Desiret szeretnék, csak az ára nem valami jó :S
2011. febr. 16. 21:28
3/11 anonim válasza:
Igen, megértelek. És ha már Desire, akkor Galaxy S :) De szerintem egész korrekt gép ez az Ace!
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is! :) a specifikációknál ott van, hogy FELHASZNÁLÓI MEMÓRIA 158 mb, az a programok futtatására van ennyi(RAM), vagy ez a belső tárhelyre vonatkozik?
2011. febr. 16. 21:32
5/11 A kérdező kommentje:
JA ÉS MÉG ARRA LENNÉK KÍVÁNCSI, hogy a kijelző érintése, kezelhetősége egy az egyben, olyan minőségű mint a Galaxy S-nél?
2011. febr. 16. 21:36
6/11 anonim válasza:
A RAM a pillanatyni adattárolást szolgálja, tehát az a programok futtatását segiti, nem a tárhelyed!! :) Mivel mindkettő képernyője kapacitiv, ezért azt hihetnénk, hogy ugyanaz, de nem! Itt van példáúl két kapacitiv képernyős telefon:
http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg
Viszont az Ace esetében teljesen rendben van. Éppen ma nyomkodtam meg 3 percre a telefont, de az érzékenység és pontosság kifogástalan. Tudása és gyorsasága tökéletes, a képernyő szép(hogyha használod és nem más telefonhoz viszonyitod) és a felhasználói élmény is kiváló! Tényleg ajánlott készülék!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Egy utolsó :) szerinted nem lesz kevés a 158 mb pl.: egyszerre igot+zenét futtatni?
2011. febr. 16. 21:47
8/11 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem hinném! A zenehallgatás a háttérbe futhat, az nem befolyásolja és hogyha az iGo is offline mód, akkor még annyira sincs gond! Ezt ennél gyengébb telefonok is megbirják! Az a telefon megbirja például, hogy netezzél és közben több helyen is aktiv légy!
9/11 A kérdező kommentje:
akkor miért van az, hogy amik mostanában fognak kijönni már 512 mb- 1 gb rammal van? :D mi értelme? lesznek, olyan játékok, vagy alkalmazások, photoshoppolni is lehet majd androidon? :DDD vagy mi értelme? :)))
2011. febr. 16. 21:52
10/11 anonim válasza:
Vannak, akik nem használni vesznek telefont, hanem számitógépet helyettesiteni! :D Például a Galaxy S2 annyira durva, hogy jobb, mint az első laptop-om. Viszont ekkor már erősen elszakadunk a telefon normál értelmű felhasználásától! Szerintem általános célra, okos felhasználásra megteszi az Ace, hanem várd meg a Galaxy S2-öt, ekkor lennéb jön a Galaxy S ára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!