Android vagy Apple? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Netezésre (wifin), sms-re, telefonálásra, skype-ra használnám. Melyik?2011. febr. 16. 18:35
11/33 anonim válasza:
Igen, csak azt irta, hogy volt Androidja, ég és föld a különbség a 3G-hez képest! Arra próbáltam utalni, hogy az sem mindegy, hogy GT540-en futó Androidról, vagy Galaxy S-en futó Androidról beszélünk, hamár olyan szépen leszólta a kedves tájékozatlan! :)
12/33 anonim válasza:
3G mondjuk jobb választás lenne,mint a Galaxy Spica...
13/33 anonim válasza:
Sok pénzed van --> iPhone 4
Kevés pénzed van --> ZTE Blade (Android)
Az iPhone-tól azért fogod jól érezni magad, mert menőnek érzed majd magad, a Bladetől meg azért, mert csak 40 rugó, és ha másnap beleejted a budiba, csak az egynegyedét buktad el az iPhone árának.
14/33 anonim válasza:
igen igazad van és mennyibe kerül a 3g és a desire hd meg a galaxy s?
én 50ért vettem a 3g-t egy galaxy durván a kétszerese a desire hd meg 2,5-3 szorosa.
én nem az iphone 4ről beszélek mert az nem éri meg addig amig az 5 ki nem jön
15/33 anonim válasza:
ne 3g-zzünk már, elavult régi már. iphone 4 retinája 1000x jobb mint a superamoled kijelző.
16/33 anonim válasza:
Csak a fehérben jobb, szinekben és képélményben a SuperAmoled a szebb! Ellenben az iPhone4 ár-érték aránya 1000x rosszabb, hogy az elfogultságodat idézzem!
17/33 anonim válasza:
na majd a samu s2 ese hamarosan :D csak az a baj drága lesz.
18/33 Csicsek Zoltán válasza:
drága is lesz meg meg se fogja érni az árát
19/33 anonim válasza:
ez minden uj telónál igy van. majd 2-3 év mulva
20/33 anonim válasza:
17:44 Még egyetlen szerencse, hogy az iPhone3GS vagy iPhone4 jelenleg is megéri az árát...xDxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!