Android vagy Apple? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Netezésre (wifin), sms-re, telefonálásra, skype-ra használnám. Melyik?2011. febr. 16. 18:35
1/33 anonim válasza:
Android, mert olyanokat is tud, amire most még nem is gondolsz. Ráadásul egy nyílt forráskódú rendszer, sokan fejlesztenek rá.
Az összes Apple termék jóval drágább annál, mint amit tud.
2/33 anonim válasza:
iphone mindenképp. aki azt mondja, android a jobb, nem volt tartósan a kezében iphone 3gs-4. nekem 4-em van, imádom
3/33 Csicsek Zoltán válasza:
ez milyen kérdés? persze hogy apple
4/33 anonim válasza:
Perszehogy Apple.De ki veszi meg az egész céget?
Vagy most mire gondolsz?Ja android az oprendszer,de az apple nem...nem értem...
6/33 anonim válasza:
Most minden Apple-t fanoló embertől kérdem! Ez az ember a wi-fi-re, sms-re, telefonálásra, skype-ra mégis mi a jó büdös p.i.c.s.á.é.r.t vegyen iPhone-t?? Nektek az értékrendetek messze nincs rendben! És nézzetek szembe a lelkiismeretetekkel, csak azért adjon ki valaki 200 ezret, mert ti azt a céget fanoljátok, holott messze nem használná ki a telefont! Ezekre a használatra vegyél egy középkategóriás Androidos telefont és hagyd meg az iPhone-okat azoknak, akik igazán rászorulnak a többletkiadásra!!
7/33 anonim válasza:
Samsung Galaxy Spica épp elég lenne...
8/33 anonim válasza:
nekem volt androidom. most 3g. hat eg es fold a kulonbseg sose lesz mar Androidom. errol tudom iranyitani az otthoni set top boxomat, sokkal tobb ertelmes alkalmazas van ra jatekra meg hihetetlen milysn grafikat tud. mindenki dontse el maga mennyit szan egy telefonra, es mire szeretne hasznalni.
9/33 anonim válasza:
Kétlem a 3G-n volna olyan grafikai teljesitmény, mint a Galaxy S-en vagy a Desire HD-n!!! :P
10/33 anonim válasza:
Én is kétlem, viszont az iPhone 3G 2008-ban jelent meg, a Galaxy meg 2010-ben. Minimum másfél év van a két telefon között, és ez ma már nem elhanyagolható…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!