Hogyan tudok a mobilomon telefonálni?
Nem érthető kérdésed!
Mi köze van az url címnek a telefonáláshoz? Amit te leírtál az valamilyen internet hozzáférési problémára utal nem telefonálási hibára!Fogalmazd meg újra és talán segíthetek!
Na szóval... Facebook-on be pötyögtem a telefon számomat és a rendszer el küldte azt az SMS-t a telefonomra ami tartalmazza azt a linket amivel lehet ingyen Facebook-ozni a telefonodon. Meg nyitottam az URL-t amit kaptam a telefonomra és el kezd tölteni a böngésző és ezt írja ki: "A hozzáférési pont nem érhető el". Mi lehet a probléma? Samsung GT-S5230 típusú telefonom van T-mobile szolgáltatótól van SIM kártyám szóval 30-as vagyok és nincs a telefonomban Wi-Fi.
Ennél jobban már csak akkor tudnám el magyarázni ha szó szerint a szádba rágnám...
turorudi94 máshol ontsd a f@szságaidat!
1. ennek a telefonáláshoz semmi köze
2. próbáld meg elküldeni ezt az sms-t a 1430-ra:
+NETSTART
(az sms ingyenes) ha megy akkor nézz vissza a keresőbe és a t-mobile oldalán!!
Haha egy újabb lúzer aki a kis samuján ingyen facebookozni akar,de nemtud...pfff
Minek írod,hogy nincs wlan benne...tudja mindenki.
Máskor értelmesen fogalmazz,vagy olvass többet.
Vegyél Netstart adatcsomagot,és máskor tanuld meg használlni a keresőt,mert felesleges a kérdés!
Akkor meg próbálom az 1430-at.
hmmm lúzer? áhhh inkább nem is írok erre semmit... ingen ingyen akartam facebook-ozni mert ha ezt is lehet akkor inkább nem fizetek érte.
Ingyen fb-hez semmilyen számot nem kell bepötyögni sehová.
A készülék böngészőjébe kell beírni a 0.facebook.com címet és már nézegetheted a fb-t.
Egy hasznos link mert vannak feltételei annak hogyan használhatod ingyen az fb-t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!