Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok a mobilomon...

Hogyan tudok a mobilomon telefonálni?

Figyelt kérdés
Elküldtem linket a mobilomra meg is jött a SMS, de amikor megnyitom az URL-t akkor ezt írja ki: " A hozzáférési pont nem érhető el" tudnátok segíteni? Samsung GT-s5230 30-as vagyok és nincs wifi-m. (Pár napja fel tettem ezt a kérdést, de nem kaptam rá kielégítő választ.)
2011. febr. 16. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem érthető kérdésed!

Mi köze van az url címnek a telefonáláshoz? Amit te leírtál az valamilyen internet hozzáférési problémára utal nem telefonálási hibára!Fogalmazd meg újra és talán segíthetek!

2011. febr. 16. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Polgárjenő hivatalnak ha elküldöd a linket,és ha meg is jön az SMS rendszeresen,akkor...
2011. febr. 16. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Na szóval... Facebook-on be pötyögtem a telefon számomat és a rendszer el küldte azt az SMS-t a telefonomra ami tartalmazza azt a linket amivel lehet ingyen Facebook-ozni a telefonodon. Meg nyitottam az URL-t amit kaptam a telefonomra és el kezd tölteni a böngésző és ezt írja ki: "A hozzáférési pont nem érhető el". Mi lehet a probléma? Samsung GT-S5230 típusú telefonom van T-mobile szolgáltatótól van SIM kártyám szóval 30-as vagyok és nincs a telefonomban Wi-Fi.

Ennél jobban már csak akkor tudnám el magyarázni ha szó szerint a szádba rágnám...

turorudi94 máshol ontsd a f@szságaidat!

2011. febr. 16. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:

1. ennek a telefonáláshoz semmi köze

2. próbáld meg elküldeni ezt az sms-t a 1430-ra:

+NETSTART

(az sms ingyenes) ha megy akkor nézz vissza a keresőbe és a t-mobile oldalán!!

2011. febr. 16. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Haha egy újabb lúzer aki a kis samuján ingyen facebookozni akar,de nemtud...pfff

Minek írod,hogy nincs wlan benne...tudja mindenki.

Máskor értelmesen fogalmazz,vagy olvass többet.

Vegyél Netstart adatcsomagot,és máskor tanuld meg használlni a keresőt,mert felesleges a kérdés!

2011. febr. 16. 19:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor meg próbálom az 1430-at.

hmmm lúzer? áhhh inkább nem is írok erre semmit... ingen ingyen akartam facebook-ozni mert ha ezt is lehet akkor inkább nem fizetek érte.

2011. febr. 16. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
csak a kezdő 0-as oldalt tudod megnézni,facebookozni nem tudsz.Státuszt meglesni igen.amig 0-as marad az URL
2011. febr. 16. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Ingyen fb-hez semmilyen számot nem kell bepötyögni sehová.

A készülék böngészőjébe kell beírni a 0.facebook.com címet és már nézegetheted a fb-t.

Egy hasznos link mert vannak feltételei annak hogyan használhatod ingyen az fb-t:

[link]

2011. febr. 17. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!