Görögországba utazáskor mit kell állítanom a mobilomon hogy haza tudjak telefonálni?
Görögországból szeretnék majd haza telefonálni, sms-ezni. Kell valamit állítani a mobilon? És mit kell beütni a szám elé híváskor, sms-ezéskor? Én T-Mobilos vagyok, a másik fél Telenoros. Neki mit kell beütni a szám előtt ha engem akar hívni?
Köszi előre is!
mondjuk felhívod az ügyfélszolgálatot és megkérdezed...
de tömören:
aktiváltatnod kell a roaming szolgáltatást még idehaza a talefonon. (ügyfélszolgálat)
be kell állítani a telefont automatikus hálózatválasztásra (jellemzően azon van alapból)
kintről úgy kell telefonálnod, hogy teljes telefonszámmal telefonálsz pl.: +3613171888 (ez a mesemondó, amit egyébként 0613171888-mal hívhatnál mobilról idehaza)
SMS-t is így kell küldeni
aki téged hív, annak nem kell csinálnia semmit, úgy hív, mintha idehaza lennél. SMS-t is úgy küld.
viszont te kint, a fogadott hívásokért is fizetsz, ezt ne felejtsd el!
hogy mennyit, azt a szolgáltatód roaming tarifa táblázatában találod. (ügyfélszolgálat megmondja)
Ha a számok +36-tal kezdődnek, akkor semmit.
Ha 06-tal, akkor írd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!