Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezek közül melyiket vegyem...

Ezek közül melyiket vegyem meg? (Androidos mobilok)

Figyelt kérdés

Sziasztok azon gondolkozom, hogy a következő mobilok közül melyik éri meg a legjobban,és miért, kérem segítsetek!

ZTE Blade,Sony Ericsson Xperia x8,Samsung Galaxy 3.. ill. ha még vki tud vmit kb ilyen árban (30.000-45.000ig)az írjon!

Köszönöm a segítséget előre is!

2011. febr. 14. 18:15
 1/5 anonim válasza:
ezek közül az x8-at vedd de ha mást akarsz akk (nem androidos)samsung galaxi tabot ajánlom mert nagyon okos telefon
2011. febr. 14. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
az x8ban annyi nem tetszik, hogy nem multitouchos (pl ZTE az), és igen androidosat szeretnék ! :)
2011. febr. 14. 18:21
 3/5 Furjadék* ***** válasza:

Az előzőt nemértem:D

A Samsung Galaxy Tab, az 100ezres nagyságú, és TABLET nempedig MOBIL.

Ja és Androidos.

Szóval csak azt rontotta el, amit lehet;)

2011. febr. 14. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
az első válaszoló az komoly XD
2011. febr. 14. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egyik barátom most kapott ZTE Blade-t, és tényleg nem rossz telefon. Jól sikerült benne az operációs rendszer, és a fényképek nézegetésénél is eszméletlen profi.

Viszont külsőre nekem nem jön be, és a képernyője sem valami jó. Nagyon elrontották az összképet ezzel a TFT-vel, főleg hogy nem kapacitív.

Én Xperia X8-at szeretnék venni, és szerintem a három közül az éri meg legjobban :)

2011. ápr. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!