Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I5800nál, hogy tudom...

Samsung I5800nál, hogy tudom megcsinálni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sok kérdést láttam már a galaxy 3-mal kapcsoltaban, találtam is 1-2re választ de az én problémám az h itthon van wifi és amikor csatlakozni akarok, akkor ugye kéri a jelszót. Beírom de nem csinál semmit vagy ha csinál is azt írj érvénytelen jelszó, pedig az nem lehet mert ez a wifink jelszava :S Nem tudtok vmi módszert vagy lehet nem is tudtok a telóval wifizni?

u.i: már ezután is utánaolvastam de mindenkinek egyedi a problémája.

2011. febr. 14. 16:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, de már letöltöttem. Be is kapcsoltam a wifit de nem talál semmit vagyis nem is tudom hogy használjam..annyi van h be van kapcsolva, ezután mit kell tennem/tennie? bocsi h ennyit zargatlak =(
2011. febr. 14. 17:42
 12/20 anonim ***** válasza:

amikor csatlakozol wifin keresztül látnod kell hogy tényleg a ti wifitekhez csatlakozik-e pl.. tp-link-kovács..-nálunk (a vezetéknév nem az enyém, csak egy pl.) így hívják a wifit.

beállítások-alkalmazások-ebben a menüben zöld pipának kell lennie az "ismeretlen források" almenünek..

ha ez zöld és még most sem tudsz wifin keresztül csatlakozni akkor

2011. febr. 14. 17:48
 13/20 anonim ***** válasza:

akkor:

beállítások- vezeték nélküli hálózatok beállítása- wifi hálózatok- azon belül kapcsold be a wifwt,ekkor zöld pipás-vagyis hogy bekapcsoltad..egy picit lejjebb: wifi hálózatok hozzáadása: és ha erre rá"kattintasz" :D akkor add hozzá a ti wifi-linketeket/hálózatotokat..

2011. febr. 14. 17:51
 14/20 A kérdező kommentje:
köszi :D eddig nem működik mondjuk nekünk csak az van kiírva wifire h tp-link semmi több..:/ és megkérdezhetem h neked mit ír ki a hálózati név alatt: megjegyezve, WEP protokollal biztosítva vagy WPA/WPA2 PSK titkosítással..stb? =)
2011. febr. 14. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
wpa/psk titkosítással..
2011. febr. 14. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
azt mondja a párom hogy ami nektek van wifitek(router..)azzal lehet a probléma.
2011. febr. 14. 18:13
 17/20 A kérdező kommentje:
ezekszerint azzal lesz, köszönöm a segítséged :)és a párodnak is :)
2011. febr. 14. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:
nincs mit!máskor is!:)
2011. febr. 14. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Reset-eld a routert. Am csak szólok hogy a WPA védelem az egy nagy sz@r. Azt már páróra alatt fel lehet törni egy gagyibb progival is. Az csak arra jó hogyha a kispista leül az ablakotok alá ne tudjon netezni.
2011. febr. 14. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
nekünk megfelel.
2011. febr. 14. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!