Samsung I5800nál, hogy tudom megcsinálni? (többi lent)
Sok kérdést láttam már a galaxy 3-mal kapcsoltaban, találtam is 1-2re választ de az én problémám az h itthon van wifi és amikor csatlakozni akarok, akkor ugye kéri a jelszót. Beírom de nem csinál semmit vagy ha csinál is azt írj érvénytelen jelszó, pedig az nem lehet mert ez a wifink jelszava :S Nem tudtok vmi módszert vagy lehet nem is tudtok a telóval wifizni?
u.i: már ezután is utánaolvastam de mindenkinek egyedi a problémája.
amikor csatlakozol wifin keresztül látnod kell hogy tényleg a ti wifitekhez csatlakozik-e pl.. tp-link-kovács..-nálunk (a vezetéknév nem az enyém, csak egy pl.) így hívják a wifit.
beállítások-alkalmazások-ebben a menüben zöld pipának kell lennie az "ismeretlen források" almenünek..
ha ez zöld és még most sem tudsz wifin keresztül csatlakozni akkor
akkor:
beállítások- vezeték nélküli hálózatok beállítása- wifi hálózatok- azon belül kapcsold be a wifwt,ekkor zöld pipás-vagyis hogy bekapcsoltad..egy picit lejjebb: wifi hálózatok hozzáadása: és ha erre rá"kattintasz" :D akkor add hozzá a ti wifi-linketeket/hálózatotokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!