Samsung I5800nál, hogy tudom megcsinálni? (többi lent)
Sok kérdést láttam már a galaxy 3-mal kapcsoltaban, találtam is 1-2re választ de az én problémám az h itthon van wifi és amikor csatlakozni akarok, akkor ugye kéri a jelszót. Beírom de nem csinál semmit vagy ha csinál is azt írj érvénytelen jelszó, pedig az nem lehet mert ez a wifink jelszava :S Nem tudtok vmi módszert vagy lehet nem is tudtok a telóval wifizni?
u.i: már ezután is utánaolvastam de mindenkinek egyedi a problémája.
nekem ugyanilyen telóm van, és itthon nekünk is van wifink,tudok is vele netelni-mármint a telón keresztül csatlakozni.
nekem van egy olyan program rajta aminek az a neve hogy Quick Settings: ezen belül meg mindenféle lehetőség: bluetooth, wifi, fényerőszabályozás, meg ilyenek,de ha neked ez nincs akkor telepítened kell.Mindenesetre próbáld meg a wifiteket frissíteni, és kapcsold be a bluetooth-ot is hátha az a baja.Én pl.. laptop-on keresztül-wifivel netezek+bluetooth-tal.
ha hiszed ha nem a párom a nokiaprogramok.hu ról töltötte le a quick settings programot.
www.nokiaprogramok.hu- itt azt hiszem regisztrálnod kell ahhoz hogy le tudj tölteni dolgokat, de próbáld meg hátha rosszul tudom.
neked nincs rajta akkor ezek szerint ez a program!?
ha a beállítások-vezeték nélküli és hálózati beállítások-wifi beállítások: ha itt látsz olyat hogy "wifi hálózat hozzáadása" és úgy nem megy a csatlakozás akkor töltsd le.
ha a nokiaprogramok.hu ra mentél akkor ott is tudsz válogatni: androidos rendszerű telefonokra próbálj keresni progit.keresd ezt a nevezetű progit: quick settings-et.. hátha sikerül neked is!
ja és még valami: ha a progit letöltötted akkor az alkalmazások menü pontba helyezi magától vagy ha nem így megy akkor rakasd oda... a menüikonja olyan mint a beállítások ikonja..csak ez zöld és olyan "laza fogaskerék"- kel tudnám jellemezni.. :)
remélem tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!