Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I5800nál, hogy tudom...

Samsung I5800nál, hogy tudom megcsinálni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sok kérdést láttam már a galaxy 3-mal kapcsoltaban, találtam is 1-2re választ de az én problémám az h itthon van wifi és amikor csatlakozni akarok, akkor ugye kéri a jelszót. Beírom de nem csinál semmit vagy ha csinál is azt írj érvénytelen jelszó, pedig az nem lehet mert ez a wifink jelszava :S Nem tudtok vmi módszert vagy lehet nem is tudtok a telóval wifizni?

u.i: már ezután is utánaolvastam de mindenkinek egyedi a problémája.

2011. febr. 14. 16:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

nekem ugyanilyen telóm van, és itthon nekünk is van wifink,tudok is vele netelni-mármint a telón keresztül csatlakozni.

nekem van egy olyan program rajta aminek az a neve hogy Quick Settings: ezen belül meg mindenféle lehetőség: bluetooth, wifi, fényerőszabályozás, meg ilyenek,de ha neked ez nincs akkor telepítened kell.Mindenesetre próbáld meg a wifiteket frissíteni, és kapcsold be a bluetooth-ot is hátha az a baja.Én pl.. laptop-on keresztül-wifivel netezek+bluetooth-tal.

2011. febr. 14. 16:57
 2/20 A kérdező kommentje:
és ezt a quick settings progit a marketről töltötted le vagy rajta van a telódon? am. én is a laptopot használom wifivel de nekem nincs szükség bluetoothra ^^
2011. febr. 14. 17:05
 3/20 anonim ***** válasza:

ha hiszed ha nem a párom a nokiaprogramok.hu ról töltötte le a quick settings programot.

www.nokiaprogramok.hu- itt azt hiszem regisztrálnod kell ahhoz hogy le tudj tölteni dolgokat, de próbáld meg hátha rosszul tudom.

neked nincs rajta akkor ezek szerint ez a program!?

2011. febr. 14. 17:09
 4/20 anonim ***** válasza:
ugyanaz vagyok: előző és az első válaszoló: ha neked nincs rajta akkor le kell töltened hozzá.
2011. febr. 14. 17:09
 5/20 A kérdező kommentje:
akkor szerintem letöltöm, de pontosan hol kellene lennie, értem ezalatt: pl. beállítások -> wifi...szóval úgy helyileg hol kell lennie. Am. 2 napja kaptam a telót ezért nem tudok még több mindent =(
2011. febr. 14. 17:15
 6/20 anonim ***** válasza:

ha a beállítások-vezeték nélküli és hálózati beállítások-wifi beállítások: ha itt látsz olyat hogy "wifi hálózat hozzáadása" és úgy nem megy a csatlakozás akkor töltsd le.

ha a nokiaprogramok.hu ra mentél akkor ott is tudsz válogatni: androidos rendszerű telefonokra próbálj keresni progit.keresd ezt a nevezetű progit: quick settings-et.. hátha sikerül neked is!

2011. febr. 14. 17:21
 7/20 anonim ***** válasza:

ja és még valami: ha a progit letöltötted akkor az alkalmazások menü pontba helyezi magától vagy ha nem így megy akkor rakasd oda... a menüikonja olyan mint a beállítások ikonja..csak ez zöld és olyan "laza fogaskerék"- kel tudnám jellemezni.. :)

remélem tudok segíteni

2011. febr. 14. 17:24
 8/20 A kérdező kommentje:
megnézem a nokia honlapján ha ott sem lesz sztem letöltöm :)
2011. febr. 14. 17:29
 9/20 A kérdező kommentje:
ooo és véletlen nem tudsz valamilyen jó játékot vagy alkalmazást a telóra? mmint pl: zongora, amőba meg ilyen dolgok :)
2011. febr. 14. 17:34
 10/20 anonim ***** válasza:
de ha gondolod a páromat megkérdezem hogyha hazajön hogy hátha elmentette az asztali pc-n ezt a progit amikor letöltötte..és hátha tovább tudom küldeni neked.
2011. febr. 14. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!