Mit gondoltok a Sony Ericsson Xperia Arc ról?
A Samsung is besűrített a Galaxy S2-be egy 1500 mAh-es akksit. :D
Megjegyzem Sony párti vagyok azért írok ide, csak mondtam az aksiról pár infót.
Érveim: egy fantasztikus telefont tartanál a kezedbe. Minden egyes funkciója kitűnő. Ennek a telefonnak nem lehet nem ellenálni. Olvastam h rossz fényminőségben is tud kiváló képet csinálni.
Ellenérvem csak egy van és az az, hogy mindenhol azt látom, hogy lef*kázzák ezt a telefont, mert a sony nem drukkolt elő 2 magos procival.
A Sony általában multimédiás célokra csinál ilyet. Én az árát is megtudtam ami 135 ezer forint lesz. Ez egy másik csoda míg a SGS 2 vmi 180 ezer körül olvastam. Árban is jobban megéri :) Én csak annyit mondok még, hogyha szeretnéd telefonodat TV-hez kötni, fejleszteni vagy egyéb más akkor én ezt ajánlom ( a kritikákat másoktól szívesen várom hogyha valakinek valami nem tetszik amit eddig írtam). Nekem jelenleg Ainom van de amint megjelenik ( márciusban lesz elérhető több piacon is ) akkor én megveszem :)
Én csak ennyit tudok ajánlani. Egyéb, más infóra van szükséged írj :).
első válaszoló vagyok
én láttam már valahol az árat kb 140-150 ezer forint körül fog imbolyogni az ár :). Fantasztikus ez a telefon én csak ennyit tudok hozzá tenni :). Meg most nézd meg, a samsung nagyobb procival jött telefont mutatott be 210 ezer forintért(!). Szinte ugyanazt tudja mint a sony, csak a külseje meg a képernyője más. :) Nekem tök mind1 mit vásárolsz de okosan cselekedj és ne dobj ki az ablakon 200 ezer forintot mert az a menő. Akinek van pénze vegye meg a Samsungot, de én...amint kihozták Móváron az egyik boltba én már egyből megyek is vásárolni ;) A te döntésed hogy Sony,Samsung vagy HTC :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!